Відомий гурт Жені Галича O.Torvald вперше після двох років затишшя випустив нову пісню: “Не знали як бути”

Відомий український гурт O.Torvald на чолі з Женею Галичем випустив нову пісню "Дихай". Гурт нічого не випускав цілих два роки і нарешті в них відкрилось друге дихання.

Відомий український гурт O.Torvald на чолі з рокером Женею Галичем взяв паузу у творчості у 2021 році, але цього року хлопці вирішили потішити своїх прихильників і випустили нову пісню, а з нею і кліп на неї “Дихай”.

Український гурт давно почав набирати обертів, але широку популярність вони отримали тоді, коли записали саунтрек до серіалу “Київ вдень та вночі”, який крутили під час кожної заставки нової серії. Після чого гурт почав випускати все більше й більше пісень, але хлопці вирішили зробити паузу у творчості.

O.Torvald вперше після двох років затишшя випустив нову пісню
O.Torvald вперше після двох років затишшя випустив нову пісню

Нова пісня “Дихай” чимось нагадує мотив альбому Diller Kaifu, який був випущений в 2019 році. Diller Kaifu – це альтернативний рок, в якому можна простежити схожий мотив з Нірваною та іншими схожими рок-гуртами. Лідер гурту Женя Галич розповідає, що вони нічого не випускали якраз через повномасштабне вторгнення. Хлопці були розгублені і абсолютно не знали, що їм робити, бо велика частина команди зустріла вторгнення у Львові, де мали проходити зйомки чергового кліпу.

“Ми взагалі не розуміли, як будувати життя далі, не те щоб думати про музику. Ми почали волонтерити у Львові, а інші частина гурту волонтерила саме в Києві. Потім я вступив до ЗСУ і в мене взагалі не було ні емоційного ні фізичного ресурсу для того, щоб повертатися в музику”, – розповідає Галич.

O.Torvald вперше після двох років затишшя випустив нову пісню
O.Torvald вперше після двох років затишшя випустив нову пісню

Крім цього, фронтмен каже, що зараз в кожного учасника гурту накопичилось дуже багато емоцій, які вони вирішили показувати через музику. В кліпі головного героя грає саме Женя. Чоловік лежить непритомний у лікарняній палаті, а учасники гурту тривожно за ним спостерігають. Під час кліпу Женя намагається прийти в себе, але потім його серце зупиняється.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини