Переможниця Холостяка-12 Катерина Лозовицька починає власний бізнес у Польщі: “Я нарешті вирішила”

Відома українська блогерка та переможниця реаліті-шоу "Холостяк-12" розповіла про серйозне рішення. Катерина Лозовицька планує відкрити власний бізнес

Катерина Лозовицька, модель та блогерка, здобула широку популярність серед української авдиторії після участі та перемоги в реаліті-шоу “Холостяк-12”. Хоча й стосунки з Алексом Топольським, головним героєм проєкту, в дівчини не склались, сьогодні вона має успішну кар’єру та щасливі стосунки з таємним чоловіком.

Хай там як, нещодавно на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Катерина Лозовицька повідомила й іншу чудову новину. Блогерка розповіла, що планує відкрити власний маленький бізнес. Знаменитість розповіла деталі та поділилась першими запланованими кроками на шляху до своєї заповітної цілі.

Катерина Лозовицька повідомила про важливе рішення, яке стосується її роботи
Катерина Лозовицька повідомила про важливе рішення, яке стосується її роботи

Так, в особистому блозі Катерина Лозовицька розповіла, що вже скоро запустить власний маленький бізнес. Знаменитість не розповіла, в якій сфері планує працювати та що саме робитиме, втім зізналась, що наразі дуже схвильована. Переможниця Холостяка-12 вже встигла запланувати робочу зустріч та розповіла про плани на найближче майбутнє.

Знаменитість на своїй сторінці повідомила шанувальникам, що вже скоро в неї відбудеться перша консультація з експерткою. Катерина Лозовицька зазначила, що вона чудово знає, що в її підписниць також є свій бізнес, тому запропонувала їм залишити запитання, відповіді на які вони хочуть отримати. Катерина Лозовицька, своєю чергою, поставить ці питання на консультації, а пізніше опублікує відповідь в Історіях на своїй сторінці.

Слід зазначити, що найімовірніше Катерина Лозовицька відкриє власну справу у Польщі, оскільки саме там наразі мешкає блогерка. Втім, країна не матиме значення, якщо мова йде про онлайн-бізнес.

Катерина Лозовицька з Холостяка-12 планує відкрити свій бізнес
Катерина Лозовицька з Холостяка-12 планує відкрити свій бізнес

Нагадаємо, що раніше відома українська блогерка вже розповідала про свій заробіток. Катерина Лозовицька зазначила, що її дохід складається з блогерської та модельної діяльності, втім називати суму, яку заробляє щомісяця, дівчина не захотіла.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини