Регіні Тодоренко світить арешт: в якій незаконній діяльності російська влада підозрює уродженку Одеси?

Колись популярна українська ведуча сьогодні живе й будує кар'єру у сусідній державі. Нещодавно Регіну Тодоренко запідозрили у незаконній діяльності. Тепер знаменитості "світить" арешт

Раніше Регіна Тодоренко була популярною українською співачкою, блогеркою та ведучою. З часом знаменитість переїхала жити та будувати кар’єру до росії, де знайшла чоловіка та створила родину. Уродженка Одеси втратила повагу українських шанувальників після того, як після початку повномасштабної війни вирішила мовчати про все, що відбувається. Колеги зірки подейкували, що артистка вирішила діяти так з міркувань безпеки.

Разом з тим, якщо раніше здавалось, що в Регіни Тодоренко життя у сусідній державі складається дуже добре, нещодавно з’ясувалось зовсім інше. Виявляється, російська влада підозрює знаменитість у несплаті податків, за що знаменитості може загрожувати позбавлення волі. Артистка потрапила до “чорного списку” блогерів, законну діяльність яких планують перевірити.

Регіні Тодоренко загрожує позбавлення волі через підозру в незаконній діяльності
Регіні Тодоренко загрожує позбавлення волі через підозру в незаконній діяльності

За повідомленнями російських медіа, до згаданого “чорного списку” потрапила не лише Регіна Тодоренко, а й чимало її колег. Зокрема, мова йде про артистів Інстасамку, Гусейна Гасанова, Єгора Кріда та багатьох інших, які, крім основної професійної діяльності, активно ведуть особисті блоги. Причиною, чому російська влада вирішила різко зайнятись питанням шоуменів, став скандал, пов’язаний із Бліновською та Чекаліною.

Блогерки довгі роки продавали підписникам марафони та некваліфіковані гайди, втім податки до державної казни не сплачували. Бліновській в результаті гучного скандалу та розслідування призначили покарання у вигляді домашнього арешту, а ось Чекаліна і взагалі підозрюється в низці кримінальних правопорушень.

Регіна Тодоренко раніше продавала гайди, в яких обіцяла поділитись секретами виконання всіх бажань. Крім того, знаменитість обіцяла розповісти шанувальникам, як їй вдалось досягти такого успіху та заявляла, що обов’язково надихне та поділиться з фанатами мотивацією. Тепер усім артистам з “чорного списку” може загрожувати реальний арешт.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини