Куди зникла Надя Грановська з “ВІА Гри”, яка зненацька пропала з медійних радарів: повторила долю Винника?

Віагрянка Надя Грановська має чималу фан-спільноту в Україні, але тривалий час зірка не спілкується з прихильниками у мережі. Що сталося зі співачкою?

Надя Мейхер-Грановська стала справжньою супер-зіркою української естради, яку у дитинстві та юності хотіли наслідувати мільйони дівчат. Стильна, харизматична віагрянка з легкістю підкорювала серця і дуже швидко зібрала потужну спільноту фанатів, які завжди виділяли її з-поміж інших учасниць гурту.

До минулого року артистка активно вела сторінки у соціальних мережах, із задоволенням публікувала світлини та відео, нагадуючи всім, що вона — королева “ВІА Гри”. Втім, війна вплинула на співачку дуже сильно. З перших днів вона робила публікації на підтримку нашої держави, дякувала ЗСУ та всіляко підтримувала своїх прихильників. У кадрі зірка з’являлася без гриму, укладки і довела всім, що вона — з народу.

Знаменитість категорично перейшла на українську, але дописів рідною мовою замало, адже Надя вирішила не займатися своїм Інстаграм-акаунтом. Останній її допис датується 3 серпня, 2022-м роком. У ньому артистка розмірковує на тему свого життя. Мейхер-Грановська пише:

“Стільки усього було, і в особистому, і в професійному, напевно на декілька життів вистачить. А все одно щось не те! Я відчувала, що тепер мені хочеться кардинальних змін… І ОСЬ!!!! ВІЙНА!!! Скільки всього змінилося, кардинально, і продовжує змінюватися…”

Куди зникла Надя Грановська

Згодом стало відомо, що віагрянка, виявляється бувала за кордоном і навіть давала там виступ. Від пісень російською категорично відмовилася і дарувала слухачам композиції нашою і французькою мовою.

Нагадаємо, що колега Наді по сцені, Віра Брежнєва також засудила агресію рф.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини