Поляковій з Кароль і не снилося: як виглядають хороми Зіброва, Гіги, Ротару, які приховувалися десятиліттями

Раніше не модно було розповідати про свої матеріальні здобутки, а тим паче хизуватися помешканням. Втім, "старій гвардії" шоу-бізнесу не вдалося приховати своїх маєтків.

Чимало років люди жили з ментальними установками про те, що хизуватися своїм надбанням то не правильно, а показувати оселю, тим паче багату — не потрібно. Втім, з плином часу все змінилося і помешкання почали позиціювати, як продовження характеру власника.

Цікаво було завжди подивитися, як живуть Народні артисти України, які здобули свою славу за радянського періоду, і у 1990-ті роки.

Софія Ротару так і намагається тримати у таємниці свій рідний будинок. Знаменитість проживала до війни в елітному районі разом з усією своєю родиною. Артистку охороняли з повітря та з землі.

А ось Павло Зібров свого маєтку приховувати не збирається зірковий чоловік проживає на справжній віллі в античному стилі. Багато колон та білий колір натякають на витончений смак родини зірки. Всередині також убранство дуже багато виглядає. Там і картини у позолочених рамках, і ліпнина, і шикарні меблі. Активну участь в інтер’єрному дизайні приймала кохана дружина Марина.

Будинок Павла Зіброва

Є, звісно і басейн, де можна відпочивати чималою компанією.

Похизувався хоромами свого часу і Степан Гіга. У 7-му сезоні проєкту “Міняю жінку” він засвітив свій неймовірний маєток. Важко полічити, скільки саме поверхів є у будинку співака.

Будинок Степана Гіги

Виглядає палац так, наче його побудували для модного каталогу, що буде тиражуватися у Штатах. Багато дерева в інтер’єрі артиста, а кухня така велика, що на ній можна знімати окреме кулінарне шоу, як-от “МайстерШеф” і всі помістяться! Втім, після виходу передачі виконавець більше не повертався до теми своєї оселі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини