Як раніше вже не буде: переможниця “Євробачення” Руслана втратила свій авторитет перед організаторами конкурсу

Скандал з переможницею Євробачення 2004-го року триває. Представники співачки Руслани висловилися стосовно того, що зірці так і не світить вийти на одну сцену з Тіною Кароль та Джамалою.

Цьогорічне Євробачення вже до початку самого конкурсу обросло скандалами та непорозуміннями. Зокрема від представників України, які будуть радувати гостей своїми співами на головній, як виявилося, не було переможниці 2004-го року, співачки Руслани.

Руслана Лижичко таки виступить на заходах, пов'язаних із цьогорічним Євробаченням
Руслана втратила свій авторитет перед організаторами Євробачення

Артистка, звісно висловила своє обурення, але разом з тим попросила поради у своїх прихильників, як їй далі вчинити: чекати далі на запрошення на гранд-фінал Євробачення або відмовитися від пропозиції виступу на гранд-фіналі.

Згодом стало відомо, що зірка начебто виступить наживо з Києва. Проте, це не насправді не так. За словами менеджерки зірки, Яни Прядко, це не відповідає дійсності, адже фізично на момент проведення Євробачення, виконавиця буде не в столиці України.

“Формально глядачі побачать Руслану на екрані, але виступу першої української переможниці “Євробачення-2004” на сцені “Євробачення-2023″, як у інших переможців, не буде!”, — прокоментувала представниця знаменитості.

Представниця артистки вважає нелогічним рішення про те, що виступу зірки не буде, адже вона — одна з трьох переможців Україні у цьому конкурсі. Свого часу знаменитість стала справжньою легендою, адже чимало хто взагалі у 2004-му міг спрогнозувати, що зірка із нестандартним номером збере всі симпатії змагання.

Цікаво, що на сцені Євробачення також буде і Тіна Кароль, яка не увійшла навіть у трійку лідерів свого часу.

Нагадаємо, що Руслану у коментарях до її доступу про ситуацію з Євробаченням прокоментувало чимало зірок, заявивши, що саме ця артистка гідна вийти перед усім світом, нагадавши про тріумф нашої держави майже 20 років тому.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини