Максим Галкін повідомив про втрату близького друга Валентина Юдашкіна: “Легкої подорожі тобі, любий Валя”

Мережу сколихнула несподівана й сумна новина. У росії помер відомий модельєр та дизайнер Валентин Юдашкін. Про втрату близького друга повідомив Максим Галкін

Ім’я Валентина Юдашкіна принаймні раз у житті чув кожен. Відомий російський модельєр та дизайнер був не лише талановитим представником своєї сфери діяльності, але й чудовою людиною. Про це не втомлювались нагадувати його колеги та друзі. На жаль, сьогодні стало відомо, що знаменитість відійшов у засвіти.

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм відомий російський гуморист та актор Максим Галкін повідомив сумні новини. Чоловік Алли Пугачової додав до своєї нової публікації архівну фотографію Валентина Юдашкіна й зазначив, що йому не вистачає слів, аби висловити весь біль від цієї звістки.

Максим Галкін показав, як виглядав відомий дизайнер Валентин Юдашкін за життя
Максим Галкін показав, як виглядав відомий дизайнер Валентин Юдашкін за життя

Гуморист схарактеризував померлого друга талановитим, яскравим чоловіком із гострим розумом. Максим Галкін зазначив, що Валентин Юдашкін був для нього занадто близькою людиною, щоб писати довгі дописи у соціальних мережах.

“Помер Валентин Юдашкін. Вірний друг наш, талановитий, яскравий, дотепний, найкращий. Занадто близька людина, щоби були сили багато писати… Така втрата. Легкої подорожі тобі, любий Валя”, – залишив Максим Галкін короткий опис до нового допису.

Стало відомо про смерть відомого російського модельєра та дизайнера Валентина Юдашкіна
Стало відомо про смерть відомого російського модельєра та дизайнера Валентина Юдашкіна

Про загибель Валентина Юдашкіна також висловилась і його дружина Марина. Зіркова кохана повідомила російським медіа сумну звістку. Марина Юдашкіна зазначила, що останні роки пройшли для її чоловіка доволі важко, оскільки він боровся з важкою хворобою. Нагадаємо, що у відомого російського модельєра було онкологічне захворювання.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини