Юрій Горбунов здивував мережу своїм гримом, який видав цікаву деталь про чоловіка Осадчої: “Підкрасили губи”

Популярний шоумен Юрій Горбунов нещодавно опублікував світлину під час знімального процесу. Втім, одна деталь дуже здивувала його прихильників, і це — губна помада.

Відомий ведучий Юрій Горбунов у свої 52 роки добився чималого успіху на теренах українського телебачення. Він — один із найбільш впізнаваних зіркових чоловіків, на творчості якого виросло кілька поколінь.

Юрій Горбунов показав, що полишив Україну
Юрій Горбунов здивував мережу своїм гримом

Велике коло прихильників згуртувалося навколо нього аж 23 роки тому, коли молодий шоумен вперше вийшов в ефір передачі “Підйом” на “Новому каналі”. Далі його чекали ще більші звершення. Чоловік Каті Осадчої став одним з найбільш затребуваних ведучих. Свою кар’єру він не збирається завершувати і раз у раз радує фанатів появою на екрані. Також активно зірка веде і блог в Інстаграмі.

Нещодавно він показав нову світлину прямо зі знімального процесу разом з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір.

“Всім доброго ранку! Сніданок в ефірі! Пишіть, як ви? Де ви? Чи ви з нами?”, — натхненно написав Юрій.

Втім, у коментарях замість того, щоб привітатися з Горбуновим, йому почали писати про дивний грим, який вразив чимало користувачів мережі.

  • “Юрію занадто підкрасили губи”
  • “Губи маже не гірше дружини! Навіть в Осадчої менше помади!”

Проте, ведучий вже давно ставиться по-філософськи до хейту в інтернеті. Цікаво, що у нього в житті був раніше період, коли він не соромився вступати у словесні перепалки. Раз вступився за свою дружину Катю Осадчу, якій свого часу докучали кпинами про її зовнішність. Шоумен не витримав та пояснив всім, що вважає свою обраницю найкрасивішою, а відсутність макіяжу не зменшує її вроди.

Нагадаємо, що для Юрія Горбунова шлюб з Катею Осадчею став другим.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини