Жадан потіснив Вакарчука і промовисто взяв Соловій за руку: з Христиною міг крутити роман кілька років

Чутки про роман Сергія Жадана та Христини Соловій не вщухають після виходу кліпу, де зірки пристрасно поцілувалися. Нещодавно їх "застукали" разом у парку.

Популярний митець Сергій Жадан засвітився у кліпі разом з Христиною Соловій. Знаменитості пристрасно цілувалися у кадрі, а згодом не приховували, що такі зйомки їм припали до душі. Разом із цим стало відомо про розлучення рок-ідола зі своєю дружиною, а у мережі тематичні сторінки почали поширювати скріншот, який підтверджував розрив шлюбу.

Жадан потіснив Вакарчука і промовисто взяв Соловій за руку

А ось нещодавно на Youtube з’явилося відео, де зірок зафільмували прямо на вулиці під час того, як вони прогулювалися за ручку містом. Дуже романтично вийшло, хоча сама авторка цієї роботи папараці не вважає, що було етично знімати так популярних людей та не радить так нікому вчиняти.

Жадан потіснив Вакарчука і промовисто взяв Соловій за руку

Цікавим є ще один момент: скільки часу насправді могли зустрічатися Сергій та Христина. Співачка раніше говорила, що у її житті вагому роль зіграв один чоловік, набагато старший за неї. Вона запевняла, що це точно не Святослав Вакарчук. Також пару років тому Соловій розповідала, що насправді дуже сильно покохала у житті, але розкривати особистість свого обранця категорично не стала, як і не стала пояснювати причин такого рішення. Коли спливла інформація про роман виконавиці, Жадан як раз таки був у шлюбі.

Жадан потіснив Вакарчука і промовисто взяв Соловій за руку

У той же час за ним закріпилася репутація справжнього ловеласа. Інтерв’юерка Емма Антонюк у підкасті “Асиметрія” розповіла про ряд випадків, коли від незнайомих людей чула інформацію про коханок зірки та навіть бачила дівчат, які віддавали селебріті своє серце.

Нагадаємо, що у Сергія Жадана за плечима два шлюби і двійко дітей. Чим завершилися стосунки з другою обраницею — достеменно не відомо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини