Рубрики: Новини

Чоловік Руслани Писанки пригадав, як дізнався про невиліковну хворобу дружини: “Я не хотів розуміти цього”

У липні 2022 року чоловік відомої української актриси Руслани Писанки став вдівцем. Нещодавно Ігор Ісаков пригадав, як саме дізнався про те, що його дружина бореться з онкологією

Через декілька місяців буде рік, як у засвіти відійшла відома українська актриса й телеведуча Руслана Писанка. Звістка про смерть знаменитості стала справжньою трагедією для багатьох українців, оскільки за своє життя зірка встигла підкорити серця мільйонів. Про творчість Писанки пам’ятають всі, не забуває ніхто і про її світлу душу та завжди позитивний погляд на життя.

У новому інтерв’ю для “ЖВЛ” Ігор Ісаков, чоловік померлої Руслани Писанки, пригадав, коли та як дізнався про невиліковну хворобу своєї коханої. Знаменитість розповів, що першою відійшла у вічність мама актриси. Коли в Україні почалась повномасштабна війна, бойові дії велись поруч із будинком зіркового подружжя, тому чоловік вмовив Руслану Писанку тимчасово переїхати.

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков пригадав про події минулого року

Тоді у відомої української актриси був серйозний перелом ноги, тому Ігор Ісаков наполіг на тому, щоб Руслана Писанка виїхала до Німеччини. А ось свою тещу, маму дружини, чоловік повіз на Захід України. Втім, коли Ісаков повертався додому, то мама Руслани Писанки, на жаль, відійшла у вічність.

Виїзд Писанки за кордон виявився спонтанним. Тоді Ігор Ісаков з дружиною були далеко від дому, а з собою мали лише декілька речей, милиці й закордонні паспорти. Саме з таким набором актриса вирушила з кордону з Румунією, куди її відвіз чоловік, на лікування до Німеччини. Після виїзду Руслани Писанки за межі рідної країни її чоловік дізнався, що вона має онкологію. Вдівець пригадав, що дружина його постійно заспокоювала та налаштовувала на найкраще.

Руслана Писанка зі своїм чоловіком Ігорем Ісаковим

Відома українська актриса позитивно налаштувала свого чоловіка, тому, отримавши документи, в яких йшлось, що Руслана Писанка хвора невиліковно, Ігор Ісаков спершу не повірив.

“Я наскільки повірив її словам, що коли прийшов документ з її діагнозом для того, щоб я міг поїхати до неї, я читав, що це вже було “паліативне лікування”. Я не хотів розуміти цього, я настільки вірив Русі”, – пригадав Ігор Ісаков.

Поділитися