Нарешті розкрито причину багаторічної ворожнечі Олі Фреймут та Маші Єфросиніної: посварились через чоловіка

В українському шоубізнесі існує чимало недругів. Пригадуємо, чому не подружились найвідоміші телеведучі України Маша Єфросиніна та Ольга Фреймут. Що стало між двома зірками?

На перший погляд може здаватись, що в українському шоубізнесі всі зірки між собою дружать та підтримують хороші стосунки. Втім, існує чимало знаменитостей, які одне одного терпіти не можуть. Серед них, як подейкують за лаштунками, і дві найвідоміші українські телеведучі – Ольга Фреймут і Маша Єфросиніна. Зірковий дует ніколи не з’являється на телеекранах разом, а у соціальних мережах між собою вони ніяк не комунікують.

Нещодавно з’ясувалось, що між двома зірками ще давно виник конфлікт. Зірковий пліткар та блогер-оглядач Богдан Беспалов у новому випуску свого YouTube-шоу розповів, що 10 років тому знаменитості не змогли поділити чоловіка. Один з підписників блогера розповів йому, що дізнався цікаву історію.

У мережі припустили, чому між Єфросиніною та Фреймут виникла ворожнеча
У мережі припустили, чому між Єфросиніною та Фреймут виникла ворожнеча

Богдан Беспалов пригадав 2013 рік. Тоді шлюб Маші Єфросиніної з Тімуром Хромаєвим ледве не розпався. Раніше відома українська телеведуча вже розповідала, що на той момент вони з коханим не бачили себе разом, тому вирішили розійтись. Понад рік зіркова пара не перебувала у стосунках, хоча й офіційно розлучення не оформлювала. Самотня Єфросиніна зацікавилась своїм колегою, втім на її шляху стала Фреймут.

“Як стверджують наші кошенята, які працювали в той період з пані Фреймут та Єфросиніною, яблуком розбрату між цими жінками став головний принц – король “Нового каналу”, – розповів Беспалов, найімовірніше маючи на увазі генерального директора каналу Володимира Локотка.

Зірковий блогер заявив, що тоді Єфросиніна закрутила роман із гендиректором каналу, на якому працювала. Втім, коли стосунки були в самому розпалі, а почуття міцнішали, з’явилась Ольга Фреймут. Знаменитість також зацікавилась у чоловікові, тому вирішила “увести” його у своєї колеги. Пізніше зірка шоу “Ревізор” вийшла за Локотка заміж, а Єфросиніна налагодила стосунки з чоловіком, бо зрозуміла, що сумує за ним.

Ольга Фреймут увела чоловіка у Маші Єфросиніної
Ольга Фреймут увела чоловіка у Маші Єфросиніної

Важко сказати, наскільки правдива ця історія. Втім, заперечувати того факту, що між двома найвідомішими ведучими України немає дружніх стосунків, неможливо.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини