“Мені стало дуже неприємно”: Христина Горняк засмутилася через поділ майна з Володимиром Остапчуком

Після розлучення Христини Горяк з Володимиром Остапчуком настав час ділити спільне майно, але Христина на фоні цього різко засумувала в Мережі.

Розлучення Христини Горняк та Володимира Остапчука стало справжньою сенсацією в Мережі. Пара дуже несподівано та тихо оголосила про своє розлучення, і за дуже короткий час в чоловіка з’явилася нова молода пасія, а Христина переїхала жити за кордон. Прихильників дуже здивувала новина про розлучення, бо пара планувала будування спільної оселі і, навіть, хотіли завести власних дітей.

Після розлучення екс-подружжя не стали одразу ділити спільне надбання і цей процес вирішили трішки відкласти на потім. Чоловік поринув у нові щасливі стосунки, а Христина тривалий час знаходилась на кордоном, що робило поділ файна фізично неможливим. Зараз дівчина на деякий час знову повернулася до України, тому в екс-пари є всі можливості для того, щоб закінчити з цими питаннями.

Христина Горняк заговорила про неприємності на фоні поділу майна з Остапчуком
Христина Горняк заговорила про неприємності на фоні поділу майна з Остапчуком

Хоч ніхто з пари не дає офіційних коментарів про те, що поділ майна триває, але Горняк у соціальних мережах натякнула прихильникам, що їй зараз дуже важко і вона неабияк розчарувалася в людях. Фанати дівчини припускають, що вона говорить саме про Володимира.

“Нещодавно мене трішки емоційно засмутило особисте. Я б назвала це розчаруванням в людях і неочікуваністю таких вчинків від них. Я розумію, що кожен дивиться на це життя по-своєму, але мені неприємно”, – розповіла Христина.

Що саме дівчина мала на увазі – поки невідомо, але прихильники впевнені, що це напряму стосується її колишнього Володимира Остапчука. На думку користувачів мережі, Христині дуже складно дається поділ майна з екс-коханим і вона почала сумувати саме через це.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини