“Я себе приторможую”: Тіна Кароль зізналася, що їй соромно за свій виступ на “Євробаченні-2006”

Тіна Кароль в 2006 році мала честь виступати на "Євробаченні", але за словами зірки, для неї цей виступ був більше провальним, ніж успішним.

Кожен український артист мріє про велику світову сцену, а представляти Україну на головному пісенному конкурсі світу “Євробаченні” – привілегія далеко не для кожного артиста. Кожного року проводиться національний відбір кандидатів на такий відповідальний пост, але не кожного року вибір на користь перемоги.

Цього року нашу країну на “Євробаченні-2023” у Великій Британії представить гурт TVORCHI, а також декілька українських артистів матимуть змогу виступити на міжнародній сцені, щоб показати свою майстерність. До числа таких зірок потрапила й Тіна кароль, яка в 2006 році також представляла Україну на “Євробаченні”, але перше місце в ті роки забрати не змогла. Кароль пригадала, як вона почувала себе в такому юному віці на такій великій сцені.

Тіна Кароль на Євробаченні-2006
Тіна Кароль на Євробаченні-2006

Як каже артистка, їй досі соромно за той виступ. Вона була на початку своєї кар’єри, ще така незріла співачка, а тут вже такий масштабний конкурс. Зірка хотіла придумати свою фішечку, але не знала, чи доречно це взагалі робити на таких конкурсах.

“Це був 2006 рік. Початок моєї кар’єри… Я не те, щоб не люблю цей виступ, а соромлюся. Там такий гротеск!”, – пригадує співачка.

В 2006 році Кароль виступала з піснею “Show me your love”. На Тіні була сукня білого кольору з яскравими червоними вставками. Артистка зізналася, що вона спробувала приміряти на себе сукню 17-річної давності і в неї це дуже добре вийшло.

“Не потрібно було в ту сукню залазити, але я спробувала. Щойно отримала запрошення на виступ, одразу пішла її міряти. Я влізла”, – зізнається Тіна Кароль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини