У Алли Пугачової на похороні Юдашкіна вкрали два мільйони: повернулась в росію та залишилась ні з чим

Відома російська артистка не встигла повернутись до рідної країни, як вже позбулась декількох мільйонів. У знаменитості поцупили коштовний годинник на похороні її друга Юдашкіна

Алла Пугачова ще минулого року висловила свою громадянську позицію, не підтримавши дії російської влади та армії на території суверенної України. Через це на батьківщині знаменитість зазнала цькувань, тому вирішила виїхати жити за кордон разом зі своїм чоловіком і дітьми. Довгий час зірка перебувала в Ізраїлі, втім нещодавно сталась подія, яка змусила її повернутись до москви.

Відомий російський модельєр та дизайнер Валентин Юдашкін помер. Алла Борисівна за його життя була з ним у тісних дружніх стосунках, тому просто не могла проігнорувати церемонію поховання товариша. Вперше за довгий час знаменитість повернулась до росії, де на неї чекало розчарування. У Примадонни поцупили дорогий годинник.

Алла Пугачова повідомила, що в неї вкрали дорогий годинник
Алла Пугачова повідомила, що в неї вкрали дорогий годинник

Нещодавно російські медіа повідомили, що Примадонна могла написати заяву в поліцію з приводу зникнення її дорогого годинника від Hublot. За повідомленнями джерел, знаменитість отримала недешевий подарунок за понад два мільйони рублів на свій день народження. Зірка помітила, що коштовність зникла після похорону Валентина Юдашкіна.

Сама Примадонна офіційно не коментує того, що трапилось, а в мережі навіть будують теорії, що насправді історія з крадіжкою могла бути вигадана, аби відволікти увагу публіки від іншої ситуації. Річ у тім, що на церемонії поховання Валентина Юдашкіна Алла Пугачова зустрілась із прессекретарем російського президента, який поцілував руку артистки. Цей момент потрапив на фото й “завірусився”.

Алла Пугачова відвідала похорони свого друга на Троєкурівському кладовищі в москві
Алла Пугачова відвідала похорони свого друга на Троєкурівському кладовищі в москві

Хай там як, достеменно нічого невідомо. Відома російська артистка мовчить і не коментує інформацію, що активно шириться мережею.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини