“Зухвала надмірна поведінка”: зірка Імпровізації та Жіночого Кварталу Вова Шумко недолюблює Остапчука та Псюка

В українському медіа-просторі неможливо всім подобатись. Один з коміків Володимир Шумко зізнався, до кого та чому не дуже добре ставиться саме він.

В українському шоу-бізнесі часто трапляються конфлікти, які переростають в справжні суперечки на інформаційному полі. Деякі зірки своєю поведінкою обурюють інших і тоді починається велика хвиля хейту. Однак, крім таких великих непорозумінь існує звичайна неприязнь одного артиста до іншого. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала хто і чому не дуже добре ставиться до Володимира Остапчука та лідера гурту KALUSH Олега Псюка.

Вова Шумко – український комік та гуморист, який став справжньою зіркою шоу “Імпровізація” та “Жіночий квартал”. Чоловік активно приймає участь в різноманітних проєктах на просторах медіа-простору і на одному зі своїх інтерв’ю відверто розповів про ставлення до деяких колег по бізнесу.

Вова Шумко розповів, хто з зірок йому не подобається
Вова Шумко розповів, хто з зірок йому не подобається

Одного разу Вова та Олег Псюк стали гостями на шоу “Левів на Джипі”. Головною умовою було виконувати покарання, якщо учасник програє у випробуванні і неправильно відповідає на запитання. Коли Олег програв у раунді, він повинен був випити каву з сіллю, але хлопець почав крутити носом і відмовився виконувати умови конкурсу. Це не сподобалося не лише команді “Левів”, але й Вові.

“Прийшов для мене невідомий виконавець і почав себе вести як Каньє Вест. Просто надмірна поведінка до людей, які тебе запросили. Може, в нього є свої рамки, але ти можеш запитати куди ти йдеш і що будеш робити”, – розповідає Вова.

Вова Шумко розповів, хто з зірок йому не подобається
Вова Шумко розповів, хто з зірок йому не подобається

Крім такого казусу з Псюком, Вова не дуже добре відгукується про Володимира Остапчука. Справа в тому, що Остапчук, на думку Шумко, не дуже добре повів себе зі своєю колишньою дружиною Оленою.

“Я знаю конкретну ситуацію, я особисто знаю Олену і мені дуже не подобалось. Я йому жодного разу про це не сказав. Не знаю, мені все ж здається, що він змінився і змінив свою думку по відношенню до неї”, – зізнається комік.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини