Віталій Козловський висловився про доньку Ольги Сумської Тоню Паперну, яка сидить у москві: “Я її не зрозумію”

Відомий український музикант Віталій Козловський у нещодавньому інтерв'ю вперше висловився про своє ставлення до доньки актриси Ольги Сумської. Артист зізнався, що вони обговорювали цю тему

Віталій Козловський, відомий український музикант, після початку повномасштабної війни в Україні опинився серед тих зірок, які почали активно виступати за рідну країну. Знаменитість радикально ставиться до мовного питання, допомагає українцям та військовим і пропагує рідну культуру. У нещодавньому інтерв’ю для Слави Дьоміна артист розповів про своє ставлення до Антоніни Паперної, старшої доньки Ольги Сумської, з якою він близько товаришує.

У ході розмови ведучий поцікавився у свого гостя, чому, на його думку, людей особливо бентежить та дратує той факт, що чимало знаменитостей з українським корінням сьогодні продовжують жити й будувати кар’єру на теренах росії. Віталій Козловський зазначив, що не розуміє, чому ця тема не повинна хвилювати людей, оскільки у світлі сьогоднішніх подій, впевнений артист, недоречно робити вибір на користь держави, що влаштовує на твоїй землі війну.

Віталій Козловський висловився про старшу доньку своєї подруги Ольги Сумської
Віталій Козловський висловився про старшу доньку своєї подруги Ольги Сумської

Знаменитість додав, що нині будь-які спогади, пов’язані з росією, часто викликають в українців негативні емоції, саме тому люди намагаються позбутись від усього, що може нагадувати про сусідів. Разом з тим, зізнався Козловський, зі своєю подругою Ольгою Сумською вони таки обговорювали питання її старшої доньки. Артист зазначив, що ця тема є особливо болісною для актриси.

“Це – її біль. Насправді я її, напевно, так не зрозуміє, тому що в мене такої ситуації, слава Богу, немає. Але, я їй дуже з приводу цього співчуваю. Я не уявляю, що вона переживає, тим більше, що я знаю, що вона постійно десь виступає для військових”, – висловився Віталій Козловський.

Відомий український артист Козловський дружить з Ольгою Сумською
Відомий український артист Козловський дружить з Ольгою Сумською

Нагадаємо, що українська актриса Ольга Сумська – мати двох доньок. Старшу Антоніну Паперну знаменитість народила у шлюбі зі своїм першим чоловіком Євгеном Паперним. Дівчина пішла стопами батьків і стала актрисою, втім вирішила будувати кар’єру в російській столиці. З початку повномасштабної війни Тоня Паперна не висловлювалась на тему подій в рідній країні. Донька Сумської й досі залишається зі своїм чоловіком і дітьми в москві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини