“Використав її”: Хветкевич пояснив, чому добивався Огнєвіч на Холостячці-2, якщо мав стосунки з чоловіком

Відомий український бізнесмен і блогер Андрій Хветкевич нещодавно відгуляв весілля зі своїм коханим Філіпе. Знаменитість пояснив, чому пішов на Холостячку-2 після розставання з чоловіком

Андрій Хветкевич здобув всеукраїнське визнання після участі в реаліті-шоу Холостяка зі Златою Огнєвіч. Телеканал СТБ позицював чоловіка, як завидного кавалера, втім пізніше виявилось, що Хветкевич любить не лише жінок, але й чоловіків. Про це знаменитість розповів після завершення реаліті, а днями відсвяткував весілля зі своїм нареченим. До слова, на свято Хветкевич запросив і Огнєвіч.

Попри іскру, що промайнула між ними на проєкті, після шоу вони залишились хорошими друзями. Втім, це не зупинило нескінченний потік запитань, на кшталт: “Чому Хветкевич пішов на шоу, знаючи, що любить чоловіків?”. У нещодавньому інтерв’ю для Анни Олицької знаменитість вирішив розставити всі крапки над “і”.

Андрій Хветкевич пояснив рішення брати участь у реаліті з Огнєвіч
Андрій Хветкевич пояснив рішення брати участь у реаліті з Огнєвіч

“Твій похід на Холостяку, Злата Огнєвіч. Можна сказати, що ти певним чином використав її?” – запитала у свого гостя Анна Олицька.

Андрій Хветкевич не погодився, зазначивши, що поганих мотивів у нього ніколи не було. Знаменитість зазначив, що причин для походу на реаліті-шоу було достатньо, втім він ніколи не хотів використати Злату Огнєвіч для того, аби щось комусь довести.

“Наміри були чисті. Мені було цікаво, перш за все, побувати на телебаченні. Мені було цікаво, як це все знімається, чи є там емоції, чи є в мене шанси бути зі Златою. Я не йшов туди використовувати Злату, я просто хотів подивитись, як я взагалі зможу бути в такому енвайронменті [середовищі]”, – пояснив Андрій Хветкевич.

Хветкевич назвав причини, чому пішов на Холостячку зі Златою Огнєвіч
Хветкевич назвав причини, чому пішов на Холостячку зі Златою Огнєвіч

Крім того, колишній учасник популярного реаліті зазначив, що Злата Огнєвіч йому точно сподобалась, а в процесі знімання проєкту в нього виникли серйозні почуття. Знаменитість зазначив, що з самого початку ставився до зірки серйозно.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини