Найімовірніший переможець Євробачення-2023: букмекери розповіли, яка країна має 51% шансів на перемогу

Три дні тому у Великобританії стартувало Євробачення-2023. Букмекери назвали країну, яка має найбільше шансів здобути перемогу цього року. Хто це та на якому місці опинилась Україна?

Цього року відомий пісенний конкурс проходить у Ліверпулі, але від імені України. Непомітно наближається фінал Євробачення-2023, тому в мережі починають активніше обговорювати ймовірного переможця цьогорічного змагання. Букмекери назвали країну, яка, за їхніми прогнозами, має найбільше шансів посісти перше місце на конкурсі. Фахівці дали Швеції цілий 51% шансів на беззаперечну перемогу.

Хоча букмекери щодня оновлюють свої прогнози, ґрунтуючись на перебігу конкурсу, на першому місці все ще залишається гурт Loreen з піснею Tattoo. Цьогоріч виступати від Швеції поїхала співачка, яка раніше вже здобувала перемогу на Євробаченні. Востаннє на конкурс Loreen їздила 2012 року. Тепер букмекери знову ставлять на те, що вона переможе.

У мережі назвали країну, яка найімовірніше може здобути перемогу на Євробаченні-2023
У мережі назвали країну, яка найімовірніше може здобути перемогу на Євробаченні-2023

На другому місці в десятці лідерів серед букмекерів опинилась Фінляндія. Цьогоріч на конкурс від цієї країни поїхав репер Käärijä з піснею Cha Cha Cha. Композиція та виступ фінського артиста беззаперечно підпалила серця всіх присутніх у Ліверпулі, тому букмекери дали учасникам цілих 20% шансів на срібло у конкурсі.

А ось Україна опинилась на третьому місці. У списку з десяти лідерів український гурт TVORCHI з піснею Heart Of Steel отримали бронзу. Нагадаємо, що раніше букмекери ставили на те, що гурт посяде четверте місце, а ось бронзу віддадуть Франції. Втім, після першого півфіналу Україна повернулась на призову позицію.

Букмекери оголосили список країн, які посядуть призові місця на Євробаченні-2023
Букмекери оголосили список країн, які посядуть призові місця на Євробаченні-2023

Нагадаємо, що також у цьому списку опинилась Франція на четвертому місці, Іспанія на п’ятому, Норвегія на шостій позиції, на сьомому місці Ізраїль, на восьмому – Італія, на дев’ятому місці опинилась Австрія, а ось на десятому – Великобританія.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини