Катя Осадча натякнула, що соромиться низького зросту Юрія Горбунова: фото ведучої видало справжні почуття

Пара Каті Осадчої та Юрія Горбунова для багатьох є прикладом щирого кохання та екологічних стосунків. Та чи так все гладко у родині знаменитостей насправді?

Серед усіх союзів знаменитостей, подружжя Каті Осадчої та Юрія Горбунова для багатьох вважається прикладом для наслідування. Зірки давно побралися, привели у світ двох чудових діток та побудували чимале родинне гніздечко. Ніколи їх не помічали за самопіаром на стосунках та ніколи вони не давали приводу думати, що у їхньому шлюбі може щось піти не так.

Проте, є одна деталь, яка видає, що між чоловіком та дружиною може бути певне нерозуміння. Часто можна помітити, що на світлинах зірки позують так, аби здаватися однаковими за зростом. Інколи Катя навіть присідає, аби не бути вищою за свого обранця. Більшість їхніх світлин — це портрети крупним планом або сидячі.

Катя Осадча показала, що соромиться зросту Горбунова?

До речі, на початку їхніх стосунків хейтери часто обговорювали зовнішність Осадчої та закидали дуже неприємні речі стосовно її зросту, наприклад. Чи комплексує зірка з цього приводу? Не відомо, адже дружина Горбунова, яка сама вивідує всі подробиці життя співаків, політиків та акторів, уникає інтерв’ю.

Катя Осадча показала, що соромиться зросту Горбунова?

Зріст обраниці Юрія дійсно феноменальний, як для українки. 1 метр 80 сантиметрів краси носить Катерина. У юності її навіть запрошували бути моделлю і це у неї відмінно виходило.

Катя Осадча показала, що соромиться зросту Горбунова?

Ну, а її чоловік звісно, помітно нижчий за неї. Горбунов має 1,68 метри зросту, але ніколи не висловлювався щодо того, як почувається поруч з дружиною. До речі, на телебаченні його часто у кадрі ставили у парі з набагато вищими за нього дівчатами. Наприклад, легендарний “Підйом” він вів з Машею Єфросиніною, яка має модельні 180 сантиметрів і це лише без підборів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини