Маша Єфросиніна сіла на “зелену” дієту після того, як дізналась, скільки важить: ведуча назвала свої параметри

Відома українська телеведуча й благодійниця вирішила покращити стан свого здоров'я та розвантажити організм. Зірка розповіла про "зелену" дієту та назвала свою вагу

Маша Єфросиніна, одна з найвідоміших українських ведучих і блогерок, здобула популярність не лише завдяки безперечному професіоналізму. Зокрема, шанувальники зацікавились у знаменитості після її кардинального схуднення. Єфросиніна для багатьох стала прикладом і натхненням слідкувати за своїм тілом і здоров’ям. Втім, разом з прихильниками з’явились у ведучої й недоброзичливці.

Так, останнім часом зірку особливо критикують за її, мовляв, надмірну худорлявість. Втім, Маша Єфросиніна недоречні висловлювання до уваги не бере й продовжує робити те, що для неї є кращим. Нещодавно на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм знаменитість розповіла про дієту, на яку їй порадили сісти лікарі. Крім того, зірка назвала свої параметри.

Маша Єфросиніна розкрила подробиці про своє здоров'я та зізналась, скільки вона важить
Маша Єфросиніна розкрила подробиці про своє здоров’я та зізналась, скільки вона важить

Знаменитість розповіла, що її вага при зрості 180 сантиметрів складає 62 кілограми. Разом з тим, на дієту Маша Єфросиніна вирішила сісти точно не для того, аби схуднути. Телеведуча поділилась, що останнім часом в її житті, як і в житті багатьох інших українців, чимало стресу, нервів і переживань. Саме тому знаменитість наважилась на “зелену” дієту.

Такий детокс для організму, за словами фахівців, допомагає не лише позбутись від токсинів, але й сприяють зниженню рівня стресу. Знаменитість пояснила своїм підписникам, що так звана “зелена” дієта дозволяє вживати виключно зелені продукти рослинного походження. Маша Єфросиніна розповіла, що існують наукові твердження, які запевняють: ці продукти запускають очищувальні процеси в організмі.

Єфросиніна розповіла, скільки важить, та зізналась, що сіла на зелену дієту для власного здоров'я
Єфросиніна розповіла, скільки важить, та зізналась, що сіла на зелену дієту для власного здоров’я

Таким чином знаменитість хоче позбутись поганих думок і токсинів в організмі, а також бажає налаштуватись на абсолютно здорову харчову поведінку. Зірка зізналась, що хоче припинити зриватись на солодощі.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини