“Навіть не дивлячись видно”: втікач Влад Яма з США вирішив розкритикувати конкурс Євробачення-2023 – деталі

Відомий український хореограф Влад Яма нещодавно висловився про популярний пісенний конкурс. Знаменитість натякнув, що незадоволений Євробаченням-2023

У перший день повномасштабної війни в Україні відомий хореограф і танцюрист Влад Яма разом зі своєю дружиною та сином виїхали за межі країни. Зіркова родина опинилась у США, де облаштувала свій побут – Лео почав ходити до місцевої школи, а його батьки знайшли собі роботу. Крім основної діяльності, Влад Яма також встигає активно вести особистий блог у соціальній мережі Інстаграм.

Нещодавно на своїй сторінці зірка несподівано поділився думкою про Євробачення-2023. Влад Яма висловив не цілком зрозумілу й незавершену позицію про найвідоміший у світі пісенний конкурс. Крім того, що хореограф не договорив те, що хотів сказати, він ще й залишив своїх підписників без будь-яких пояснень.

Влад Яма висловився про цьогорічне Євробачення, яке проходить у Ліверпулі від імені України
Влад Яма висловився про цьогорічне Євробачення, яке проходить у Ліверпулі від імені України

На своїй сторінці знаменитість опублікував Історію, в якій зазначив, що необов’язково уважно стежити за пісенним конкурсом, аби помітити, що з кожним роком воно все більше змінюється. Разом з тим, Влад Яма не пояснив, у чому саме полягає відмінність. Проте, хореограф цілком зрозуміло натякнув, що вважає, ніби з часом змагання стало гірше.

“Навіть не дивлячись Євробачення видно, що воно стає більш і більш…” – залишив незавершене речення на своїй сторінці в Інстаграмі відомий хореограф Влад Яма.

Відомий український хореограф Влад Яма спантеличив своїх підписників критикою Євробачення-2023
Відомий український хореограф Влад Яма спантеличив своїх підписників критикою Євробачення-2023

Нагадаємо, що цьогоріч один із найпопулярніших конкурсів у всьому світі проходить від імені України, адже саме український гурт здобув перше місце торік. Втім, з міркувань безпеки захід вирішили проводити у Великобританії. Сьогодні, 13 травня, у місті Ліверпуль проходить фінал конкурсу.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини