Тіна Кароль показала, як провела решту Євробачення після свого виступу: сама не дивилася та іншими не давала?

Популярна співачка Тіна Кароль цього року виступила на Євробаченні та показала, як провела час після свого тріумфу на сцені. Дізнайтеся, що робила артистка.

Тіна Кароль цього року запалює європейську сцену. Артистка вийшла у Гранд фіналі з композицією “Show me your love”, яку представила в оновленій версії. Зірка вийшла і у новому образі, показавши стильний комбінезон у червоні сердечка. Пісня у сучасному аранжуванні викликала справжній фурор, а прихильники вже передбачають, що повна версія скоро займе всі топові місця у чартах радіостанцій.

Втім, найцікавіше показала зірка вже після свого виходу на сцену, коли вже дивилася виступи цьогорічних учасників за лаштунками сцени. Тіна не пішла до глядацької зали, а підтримувала співаків у невимушеній атмосфері. Все це показала знаменитість у своєму телеграм-каналі.

Тіна Кароль показала, де провела час після виступу на Євробаченні

Поп-діва ходила залою, знімала селфі, а ще помітно, як вона взаємодіяла з іншими глядачами. Артистка хоч і отримала порцію уваги та свої 40 секунд слави, все одно опинилася у центрі уваги. Знайшла собі і нових прихильників. Під час виступу представниці Британії, артистка підійшла до вболівальників, яких у мережі назвали австралійцями, та стала перед ними співати куплет гучніше самої учасниці і підтанцьовувати перед чужими фанатами.

Тіна Кароль показала, де провела час після виступу на Євробаченні

Прихильники ж самої Кароль з гумором поставилися до такої витівки зірки та побажали їй бути обережніше з вихідцями з іншої країни, аби таку квіточку, як Тіна вони не вкрали собі за океан.

Нагадаємо, що окрім Тіни Кароль на сцену Євробачення вийшла Джамала, Вєрка Сердючка. Руслана Лижичко, з якою був пов’язаний цілий скандал перед подією, також з’явилася під час трансляції, але з прямого включення у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини