Катя Осадча перестала робити макіяж, прикриває живіт та зняла підбори: дружина Горбунова знову вагітна?

Катерина Осадча не раз на пару з Юрієм Горбуновим говорила про те, що дуже хочуть завести дочку. Нещодавно зірка почала публікувати підозрілі фото, які можуть свідчити про вагітність.

Популярна ведуча Катя Осадча стала мамою для трьох чудових діток. Найменшого синочка знаменитість народила у 2021-му році. Доля подарувала знаменитості шанс зростити справжніх козаків, адже всі три рази зірка народжувала саме хлопців. При чому від різних чоловіків.

Під час її останньої вагітності, Юрій Горбунов говорив, що дуже хоче, аби його родина поповнилася прекрасною принцесою. Він не раз зазначав, що працює над цим з коханою. Втім, коли лікарі оголосили, що народився наступник, а не наступниця. Навіть ім’я крихітці довго вигадували, адже всі були впевнені, що народиться донечка.

Проте, нині у Катерини стали з’являтися світлини в Інстаграмі, які за стилем зйомки нагадують ті, які вона робила у 2021-му, аби приховати свій цікавий стан. До речі, до останніх місяців Осадча намагалася не розповідати про те, що носить під серцем дитинку.

Нині ж на її фото знову прикритий живіт різними стильними прийомами: то вона вбирається у сукню з пишною баскою, то об’ємним яскравим жакетом намагається відтягнути увагу від талії.

Катя Осадча стала у профіль та показала округлу фігуру

Крім цього, зараз ведуча майже не робить макіяж. Так часто роблять жінки при надії, аби уберегти себе і плід від алергічних реакцій. Ба більше: тепер дружину Горбунова неможливо побачити на підборах, які також ховають часто вагітні пані, аби раптом не втратити рівновагу та не впасти з них.

Знову ж таки, Катерина не спростовує чутки про свою вагітність та не підтверджує її, як і колись у 2021-му. Будемо спостерігати і надалі за новинами з життя головного обличчя “Світського життя”.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини