Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій для поїздок у комендантську: документ вже забрали

Віктор Павлік оконфузився зі своєю дружиною Катериною Репяховою. Подружжя показало документ, який їм дістався для проїзду у комендантську годину.

На сьогоднішній день в Україні установлена комендантська година та обмеження у пересуванні деякими об’єктами. Для деяких регіонів виходити на вулицю не можна після 12 години ночі, десь вже о 7-й, десь ще з 23:00. Втім, військові, наприклад, можуть не слідувати цим правилам. Деякі цивільні також.

Вчора, 16.05 дружина Віктора Павліка засвітила у сторіз документ, який дозволяє їй їздити шляхами для спецтранспорту та у комендантську. Катерина весело повідомила, що приїхала на Південний міст у Києві і сама, як королева, може їхати сполученням, яке відкрито лише для спецтранспорту.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Згодом на дружину музиканта обрушилася хвиля хейту. У мережі навіть почали відправляти образи у бік дитини артиста та блогерки. Репяхова почала виправдовуватися і вибачилася перед аудиторією за своє зухвале відео. Запевнила, що все це тільки заради жарту було. Ось, слова обраниці Віктора.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Проте, користувачі мережі підняли дискусію, де у більшості зійшлися думки на тому, що потрібно співака слід покарати за добуту перепустку. Дехто вважає, що такий випадок добре показав, що документами у нашій країні торгують.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Втім, правоохоронні органи відреагували досить оперативно. Після того, як скандал розгорівся у соціальних мережах, почали з’являтися повідомлення про те, що виконавець лишився своєї перепустки. Показали навіть світлину, де знаменитість стоїть в оточенні людей у погонах.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Сам же Віктор Павлік висловився, що документів нелегально не купляв. Перепустку йому дали, щоб він міг пізно вночі після початку комендантської години повертатися з благодійних концертів, а подарував він тільки поїздку Каті закритим мостом.

Віктор Павлік подарував спецперепустку Каті Репяховій

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини