Влад Яма нафарбував губи та приклеїв накладні вії: хореограф-переселенець у США здивував перевтіленням

Хореограф Влад Яма не перестає дивувати своїми сторіз в Інстаграмі. Артист вже давно живе за кордоном і його прихильники помітили, що контент зірки змінився.

Артист і улюбленець багатьох українців Влад Яма на початку повномасштабного вторгнення виїхав за кордон. Хореограф разом з родиною оселився у США, де зараз перебувають і його батьки з Запоріжжя.

Втім, прихильники запідозрили, що відомий танцюрист дуже змінився у заокеанських краях. По-перше, всіх здивувала його несподівана публікація з фотографією з телепроєкту у часи, коли обстрілювали Умань. По-друге, досі обговорюють у мережі його сторіз про те, як він зробив набіг на сміттєзвалище за дорожньою сумкою.

Цікавості нинішньому образу Влада додала ще одна світлина, де він позує з яскравим макіяжем та пишною чалмою. Доповнив чоловік все кульчиками з пір’ями.

Влад Яма у новому образі

Таким чином Яма пожартував про те, що у такому стилі міг би потрапити на Євробачення.

Чим займається Влад Яма у США?

Чимало чуток ходить стосовно життя Влада Ями у Штатах. Багато його вчорашніх прихильників з негативом поставилися до того, що чоловік так і не повернувся додому, в Україну. Цікаво, що хореограф уникає обговорень свого рішення про переїзд. Його дружина також проти того, щоб торкатися цього питання.

Втім, артист демонструє на загал, що не сидить склавши руки за океаном. Він показував, що бере участь у благодійних та волонтерських заходах, допомагає фасувати і відправляти допомогу на Батьківщину. Також зустрічається з українцями, які також мешкають у США.

Нагадаємо, що Влад Яма і раніше бував неодноразово в Америці. Певний час він там навіть жив і мандрував зі своєю родиною, ось, схоже, і вирішив повернутися.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини