“Блатним і в ліфті сонце світить”: Володимир Остапчук та його молода 22-річна дружина заявили про свій статус

Після того, як Володимир Остапчук офіційно підтвердив стосунки з Катериною Полтавською, пара не з'являється в Мережі один без одного. Цього разу Остапчук похизувався престижним статусом.

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук перебуває у щасливих стосунках з 22-річною Катериною Полтавською вже дуже тривалий час. Зіркова пара майже всюди ходять удвох і показують подробиці зі свого особистого життя. Редакція сайту Добрі новини натрапила на дещо цікаве у сторіз телеведучого.

Справа в тому, що Володимир з молодою дружиною не проти пожартувати над собою чи один над одним і телеведучий вирішив зайнятися саме цим. Чоловік опублікував фотографію в ліфті зі свою коханою, де він у сонцезахисних окулярах. Для чого телеведучому окуляри в ліфті — поки невідомо, але Володимир кумедно підписав фото, назвавши себе “блатним”.

“Блатним і в ліфті сонце світить”, – пише Володимир.

Володимир Остапчук розповів про престижний статус
Володимир Остапчук розповів про престижний статус

Катерина на фото тримає в руках дві тарілочки з яблуками, бо пара зібралася посидіти на терасі жилого комплексу, в якому вони зараз проживають. Для відпочинку дівчина обрала костюм ніжного синього кольору, а Володимир вбрався у джинси сірого кольору та сіро-бежеву футболку, яка ідеально пасує до джинсів. Доповнив образ стильним відкритим взуттям.

На наступних кадрах можна побачити розкішну терасу жилого комплексу: багато рослин, скляні паркани, столики для відпочинку та інше. Катерина вдумливо займалася своїми справами в телефоні і виглядає як справжня власниця ЖК. На цьому знімку можна помітити якраві крокси, які виділяються з образу і водночас доповнюють костюм. Наче справжній прапор України. Це помітив й сам Володимир.

“Турція, 5 зірок. Директор будинку”, – підписав фото шоумен.

Катерина Полтавська стала справжнім директором
Катерина Полтавська стала справжнім директором

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини