По сусідству з Винником: стало відомо, куди зникла Надія Мейхер і чому зірка не веде соціальні мережі

З початком повномасштабного вторгнення від Надії Мейхер немає майже жодної звісточки. Стало відомо, де насправді співачка проводить свій час.

Зірка відосого гурту “ВіаГра” Надія Мейхер отримала велику популярність завдяки участі у колективі. Після того, як вона покинула проєкт, співачка почала займатися сольною кар’єрою та особистим життям, але з початком повномасштабного вторгнення про неї майже нічого не чути. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, де зараз перебуває зірка.

Після 24 лютого Надія Мейхер зникла з радарів медіа-простору. Ніхто не знає, в чому причина її мовчання про повномасштабне вторгнення, але склалося, як є. В Мережі почали будувати теорії про її місцезнаходження, але блогер Богдан Безпалов в одній із соціальних мереж розкрив прихильникам всі карти. За його словами, співачка зараз перебуває в Німеччині і повертатися в Україну аж ніяк не планує.

Стало відомо, що Надія Мейхер тепер сусідка Олега Винника
Стало відомо, що Надія Мейхер тепер сусідка Олега Винника

Блогер почав жартувати, що вона стала сусідкою Олега Винника, який точно так само зник та нічого про себе не розповідає. Також  точно не грає на руку Мейхер, але вона з цього приводу абсолютно не переймається. Відомо те, що чоловік Надії Михайло Уржумцев продовжує жити на росії і будувати свій успішний бізнес. Схоже, зірка обрала для себе мовчання, щоб не привертати увагу до себе з боку України, а до свого чоловіка з боку країни-агресора.

До слова, що стосується Олега Винника — чоловік також пішов у забуття. Про нього ходить багато чуток, але ніхто з його друзів з шоу-бізнесу взагалі не знає що з ним і як він себе почуває. Улюбленець українських жінок безслідно зник і залишив своїх вовчиць без головного вождя.

Стало відомо, що Надія Мейхер тепер сусідка Олега Винника
Стало відомо, що Надія Мейхер тепер сусідка Олега Винника

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини