“Припливли”: український дизайнер Андре Тан опинився під крапельницею в США — чоловік розповів подробиці

Український модельєр Андре Тан часто спілкується зі своїми прихильниками у соціальних мережах, але один з крайніх знімків сильно збентежив прихильників чоловіка.

Андре Тан — відомий український дизайнер, який створив вже не одну модну колекцію. Чоловік не проти розповісти про своє особисте життя і постійно публікує фотографії з модних заходів або прогулянки. Однак, останні кадри не на жарт налякали прихильників Андре Тана.

Справа в тому, що чоловік вийшов у сторіс не зі звичними своїми привітаннями, а показав фотографію з крапельницею. Щоб не інтригувати свою публіку, чоловік вирішив пояснити, що всьому стали виною його постійні перельоти і джетлаг. Для тих, хто не знає, джетлаг — це такий стан людини, яка швидко перетинає різні часові пояси, тому після капельниці йому стане значно краще і немає приводу для переживань.

Андре Тан не на жарт схвилював своїх прихильників
Андре Тан не на жарт схвилював своїх прихильників

На початку травня чоловік відвідував навчання у Штатах та зізнався, що вперше за 40 років знову сів за парту. Для нього це було наче вперше. Впродовж навчання чоловік відвідував офіси світових компаній, щоб дізнатися, як вони працюють і з чого починався їхній шлях успіху.

За словами Андре, йому дуже кортить зробити так, щоб українська компанія почала працювати на світовій арені. Це дуже добре, але надзвичайно складно зробити це без відповідних знань. Дизайнер активно планує застосувати свої знання на практиці і ми впевнені, що в нього точно все вийде.

“Основна ціль, з якою я приїхав — покращення своїх навичок і навчання. Я впевнений, що про українців повинні дізнатися абсолютно всі в Європі і за океаном, бо ми працьовиті, талановиті, конкурентноспроможні і без зайвого применшення ми — найкращі”, – розповідає Андре Тан.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини