44-річний В’ячеслав Узелков потрапив до лікарні та попередив про свої наміри: “Я не дам спокою”

Відомий український спортсмен на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм В'ячеслав Узелков повідомив про те, що потрапив до лікарні. Знаменитість розповів про стан.

В’ячеслав Узелков, відомий український спортсмен і боксер у минулому, має особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість час від часу ділиться цікавими деталями зі свого життя та показує цікаві фотографії. Втім, нещодавно спортсмен змусив шанувальників і користувачів мережі перейматись щодо свого стану здоров’я. Подробиці читайте у новому матеріалі “Добрих новин”.

Узелков потрапив до лікарні

На своїй Інстаграм-сторінці відомий український спортсмен В’ячеслав Узелков поділився кадрами, які зробив у лікарні. Знаменитість показався під крапельницею. Таким чином знаменитість повідомив про те, що потрапив на лікарняне ліжко. Хоча колишній чоловік фітнес-тренерки Марини Боржемської не став ділитись подробицями щодо того, що з ним сталось, він лише натякнув на те, що його стан був критичним.

В'ячеслав Узелков повідомив, що потрапив до лікарні та розповів про свій стан, натякнувши на подробиці
В’ячеслав Узелков повідомив, що потрапив до лікарні та розповів про свій стан, натякнувши на подробиці

В описі до опублікованої фотографії, яка була зроблена у лікарняній палаті, знаменитий український спортсмен написав, що не дасть спокою ворогам. Крім того, фраза про те, що він все-таки вижив, і стала натяком на те, що Узелков переживає непростий період для свого фізичного стану та свого здоров’я. Наразі шанувальникам залишається лише чекати на нові подробиці та зізнання чоловіка, що з ним сталось.

В'ячеслав Узелков повідомив, що потрапив до лікарні та розповів про свій стан, натякнувши на подробиці
В’ячеслав Узелков повідомив, що потрапив до лікарні та розповів про свій стан, натякнувши на подробиці

Варто нагадати, що не так давно відомий український спортсмен В’ячеслав Узелков поділився зізнанням, що скоро одружиться вдруге. Знаменитість тонко натякнув на зміни в особистому житті, коли опублікував фотографію з рукою своєї нареченої – на ній можна було побачити красиву обручку.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини