36-річна екс-дружина Остапчука Христина Горняк станцювала під Сердючку як на весіллі: “Хочу запам’ятати”

Колишня дружина Володимира Остапчука показала, як живе після розлучення. Христина Горняк довела, що вона зовсім не сумує без екс-чоловіка та проводить активно час.

Христина Горняк та Володимир Остапчук були свого часу найяскравішою парою українського шоу-бізнесу. Зірки майже весь час проводили разом, до повномасштабного вторгнення багато подорожували. 24-те лютого подружжя також зустріло разом.

Ніхто і не міг подумати, що молоді люди можуть раптово подати на розлучення. Новина про те, що пара розірвала свій шлюб просочилася у мережу не від самих знаменитостей. Втім, у вирі чуток про те, що шоумен полишив свою другу дружину, виринула істина: палкому роману таки кінець. Кожен пішов своєю дорогою.

Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк повідомила, що потрапила в лікарню
Колишня дружина Володимира Остапчука Христина Горняк

Володимир дуже швидко знайшов нову обраницю. Христина ж тривалий час взагалі не розповідала про перепитії у сім’ї, але нині вона всім своїм образом демонструє, що її життя продовжується і на невдалому шлюбі вона зациклюватися не збирається.

Нещодавно Горняк показала на своїй сторінці в Інстаграмі, як вона запалює на концерті Вєрки Сердючки. Знаменитість танцює та стрибає неначе дитина. Вона написала про свій похід так:

“Хочу запам’ятати цей концерт, бо це ліки для душі”

Христина Горняк станцювала під Сердючку як на весіллі

Судячи зі сторіз, блогерка відвідувала подію разом з подругою. Поки що вона не говорить про те, чи готова рухатися далі та шукати знову кохання. До речі, є інформація, що екс-дружина Остапчука, до шлюбу з Володимиром, не була заміжньою жодного разу. Також у популярної жінки немає дітей.

Своєю чергою Остапчук заявив, що не проти завести ще двох малюків.

Нагадаємо, що Володимир наразі проживає зі своєю новою коханою Катериною Полтавською, зіркою Інстаграму. Пара живе зараз у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини