Співака Wellboy більше не існує: в артиста відібрали права на власний псевдонім та всі відомі хіти

Український співак Антон Wellboy відомий своїми неймовірними хітами, але тепер артисту заборонено виступати під власним ім'ям та співати вже відомі пісні.

“Вишні-вишні, ой, як так вийшло…”, “Гуси” та інші композиції довго трималися в українських чартах. Антон Wellboy подарував українцям неймовірні хіти, але тепер хлопцеві заборонено використовувати бодай одну композицію на своїх майбутніх концертах, а також виступати під своїм псевдоніном. Редакція сайту Добрі новини з’ясувала, в чому справа.

Днями артист повідомив, що він більше не співпрацює зі своїм лейблом “Papa Music”, бо хоче розвиватися як незалежний співак. Антон заявив, що розпочинає сольну кар’єру без підтримки будь-яких лейблів, але все виявилося не так просто. Зараз між ним і його колишнім продюсером розвивається справжній скандал.

Антон Wellboy більше не може використовувати власне творче надбання
Антон Wellboy більше не може використовувати власне творче надбання

Лейбл зобов’язує виплатити Антона близько двох мільйонів доларів компенсації, а також забороняє використовувати ім’я Wellboy для запису нових пісень. Крім цього, минулі вже випущені треки артиста він більше виконувати не зможе, оскільки, всі права на власність творчого надбання Антона належать лише його екс-продюсеру.

Як би там не було, але в червні співак виступить на благодійному концерті під новим ім’ям Anton Welboi. Сам псевдонім по вимові не відрізняється від попереднього, але головна умова — не використовувати саме Wellboy. Таке формулювання під забороною. Антон не переймається з цього приводу і виступатиме з всеукраїнськими улюбленцями на одному рівні.

Сам хлопець каже, що це тимчасові труднощі і він не переймається, що втрачає стару музику, адже попереду багато нових пісень, які він напише самостійно і без підтримки сумнівних продюсерів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини