“Бабуся вперше слухає пісню”: Анна Трінчер замилувала Мережу кадрами зі своєю старенькою бабусею

Анна Трінчер анонсувала вихід своєї нової пісні і вирішила представити її своїй старенькі бабусі. Відео з реакцією зірка опублікувала в Мережі.

Анна Трінчер – відома українська співачка, яка отримала велику популярність. Хоч зірка любить створювати інфоприводи, щоб про неї заговорили всі ЗМІ, але в неї є й хороші якості. Дівчина займається музикою і їй все ж вдається створювати якісний контент. Цього разу співачка опублікувала миле відео зі своєю бабусею.

На відео-ролику Анна сидить в подарованому автомобілі від Олексанрда Волошина зі своєю бабусею, яка слухає нову пісню співачки. Композиція називається “Кропива”. Спочатку Анна запитала у бабці, чи не проти вона послухати нову її нову пісню, на що та з радістю послухає і завжди готова до цього. Старенька розчулилася від виконання Трінчер і була дуже здивована, що її онука й справді вміє так гарно співати.

“Дуже гарна пісня. Ось так крутиться всередині, в серці. Моя дівчинка”, – каже бабуся Трінчер.

Анна Трінчер показала миле відео зі своєю бабусею
Анна Трінчер показала миле відео зі своєю бабусею

Прихильники в коментарях також оцінили майбутню пісню співачки, якою кожен зможе насолодитися сьомого червня. Комусь вона дуже сподобалася, а хтось провів аналогію назви пісні з Михайлом Поплавським. Так чи інакше, відгуки зірка про свій реліз отримала чимало:

  • “Коли я чую слово “кропива”, мені приходить на думку тільки “кропива ти моя, кропива”,
  • “Пісня дійсно дуже гарна, зачарувала з перших нот чекаю з нетерпінням релізу”,
  • “Цікава пісня мені сподобалася, так гарно володієш своїм голосом”,
  • “У вас дуже класна бабуся!”,
  • “Так приємно спостерігати за вами, ви дуже гарна, а ваші стосунки з бабусею просто нереальні”, – пишуть прихильники Трінчер.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини