Андрія Данилка побачили у київському метро: скромно їхав серед натовпу та пропускав пасажирів

Андрій Данилко — зірка світового масштабу. Нещодавно у мережі завірусилося відео, де співак, як звичайна людина їде київським метро без охорони.

Андрій Данилко. Герой цього матеріалу відзначився не лише в Україні, а й по всьому світові. Образ, який подарував артист став просто безсмертним. Вєрка Сердючка — улюблена героїня поколінь, а пісні у виконанні цієї душевної провідниці — у кожному святковому плей-листі.

Втім, у реальному житті знаменитість дуже відрізняється від своєї хвацької та сміливої Вірочки. Він і сам про це неодноразово зазначав. Це видно і неозброєним оком. Якщо на сцені у зірки є яскравий дзеркальний костюм, пишні шати, то за лаштунками перформансів, знаменитість можна переплутати з пересічною людиною.

Так нещодавно ТікТок облетіли кадри, де Андрій підіймається ескалатором у київському метрополітені. Він вбрався у чорний костюм, вдів кепку та навіть медичку маску. Їхав серед простих громадян, ввічливо пропускаючи вперед свою сценічну маму Інну Білоконь.

Андрія Данилка побачили у київському метро

Цікаво, що майже нічого не відомо про статки популярного чоловіка. У малочисельних інтерв’ю він говорить про єдине і дуже важливе надбання для нього: квартиру у столиці, з видом на головну вулицю Києва. Він захотів жити саме там, адже тільки так може відчути, що живе у серці країни, а не десь на периферії.

Андрія Данилка побачили у київському метро

Відомо, що за всі роки Данилко так і не обзавівся родиною. У нього не було офіційного шлюбу, а тим паче дітей. Багато хто підозрював його у романі саме зі своєю компаньйонкою по сцені, Інною. Втім, всі чутки було розвіяно, коли всі дізналися, що жінка вже одружена.

Нагадаємо, що Андрій Данилко походить з Полтавщини, але більшу частину свого життя живе у Києві.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини