Вишуканий порш-кабріолет та цікаві краєвиди: Злата Мітчелл показала, як їздить вулицями Каліфорнії

Донька відомої телеведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл вирішила похизуватися в Мережі коштовним авто, на якому дівчина їздить вуличками Каліфорнії.

Ольга Фреймут разом зі своїми дітьми проживає за кордоном. Телеведуча переїхала до Британії у звʼязку з повномасштабним вторгненням, але її донька навчалася там ще до того, як це трапилося. Зараз дівчинка активно подорожує, навчається і не проти показати в Мережі подробиці зі свого особистого життя.

Цього разу Злата Мітчелл показала фото дорогого автомобілю, на якому вона їздить Каліфорнією. Вишуканий порш-кабріолет світлого кольору не залишить нікого байдужим. Через знімок можна відчути цю чарівну атмосферу, в якій знаходиться сама Злата.

Злата Мітчелл показала коштовне авто
Злата Мітчелл показала коштовне авто

Злата вже виросла і стала справжньою модницею. На її акаунті в соціальних мережах 46 тисяч підписників, для яких дівчинка постійно робить контент. Якщо добре переглянути її публікації, то можна неозброєним оком побачити, що більш за все Злата любить проводити час у компанії своїх друзів. Крім гулянок, Мітчелл не забуває висвітлювати події в Україні, які постійно відбуваються.

З прогулянки Каліфорнією Злата опублікувала ще декілька стильних фото з друзями. Для виходу у світ молода зірка обрала приталену сукню, яка ідеально підкреслює всі переваги дівчинки. Доповнила Злата образ невеличким намистом, розпущеним волоссям і легким макіяжем. Можливо, це було святкування якоїсь події, бо всі катаються на лімузині і доволі святково вбрані.

“Цей пост вдячності тим всім людям, які змусили мене пережити цей рік. Друзі, ви кращі за будь-кого! Монтесіто Морзе – сімейна банда назавжди, я вас всіх люблю!”, – написала в описі Злата.

Донька Ольги Фреймут має смак у одязі
Донька Ольги Фреймут має смак у одязі

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини