Олександра Заріцька показала, як її коханий зробив їй пропозицію: Остапчука не переплюнув

Днями стало відомо, що солістка гурту KAZKA Олександра Заріцька виходить заміж за свого коханого. Дівчина вирішила розповісти, як це відбувалося.

Відома українська співачка Олександра Заріцька розповіла своїм прихильникам про те, що вона виходить заміж за свого бойфренда. Спочатку, дівчина тривалий час приховувала свого обранця, але потім все ж вирішила його показати. Тепер співачка замилувала Мережу подробицями про освідчення від свого коханого.

Декілька днів тому, а саме 28 травня у програмі “Сніданок з 1+1” Заріцька зізналася, що обручка в її коханого була впродовж всієї зустрічі, але він ніяк не міг підібрати відповідний момент. Чоловік був дуже збентежений, бо Олександра любить, щоб були моменти як в кіно, тому коханий дівчини не хотів, щоб це було занадто просто.

“Так співпало, що він їхав за корднон за гуманітарною допомогою, а я вирушала на концерти. Ми були там проїздом і ми їхали до Києва додому з машиною, яка повністю була забита гуманітарною допомогою. Якраз між цим він мені освідчився, це було дуже романтично”, – каже Заріцька.

Олександра Заріцька розповіла подробиці про весілля
Олександра Заріцька розповіла подробиці про весілля

Крім цього, співачка поділилася своїми думками про весілля, яке вона хоче. В неї є свої плани, але будь-які святкування відбуватимуться лише після повномасштабного вторгнення. Зараз в неї заповнена голова зовсім іншими думками. Їй хотілося б зробити святкування в Криму, або поїхати на Закарпаття.

“Хочеться, щоб весілля було наповну, щоб це було дуже світле свято”, – додає Олександра.

Олександра Заріцька розповіла подробиці про весілля
Олександра Заріцька розповіла подробиці про весілля

У житті Олександри все відбулося дуже швидко. Пара була знайома з 2018 року, але серйозні стосунки вони почали будувати лише минулого року. Не дивлячись на це, в пари зараз все дуже добре і вони з розумінням ставляться одним до одного.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини