Данилко і Білоконь поцапалися у метро на очах у всіх пасажирів: чому зчепилися колишні “закохані”?

Андрій Данилко та Інна Білоконь засвітилися у київському метрополітені. Артисти не стримали своїх емоцій і на людях розмахалися руками. Що спричинило сварку?

Андрій Данилко та Інна Білоконь часто бувають у публічних місцях. Нещодавно з’явилося відео, як зірки прямують у справах у метрополітені. Якщо виконавець ролі Вєрки Сердючки спокійно та інтелігентно рухався ескалатором, то його сценічна мама намагалася прорватися уперед, і стикнувшись з іншими, почала штовхати свого компаньйона. Зав’язалася навіть невеличка бійка.

Данилко і Білоконь поцапалися у метро

Проте, все — заради гумору. Знаменитості зняли іронічне відео для популярної соціальної мережі “ТікТок”. Підписали так, аби кожен підписник міг подумати над такою поведінкою.

“Хто з вас?”, — написав Андрій.

Данилко і Білоконь поцапалися у метро

У коментарях прихильники похвалили ідею та поділилися думками про те, що вона достатньо дотепна.

Цікаво, що у мережі фанати Данилка часто пишуть про те, що бачать артиста у Києві. Завжди популярний чоловік поводиться чемно і непомітно, поважаючи особистий простір інших. Він і сам говорив про те, що за лаштунками своїх виступів, де він ходить по сцені у костюмі Сердючки, дуже відрізняється від своєї героїні.

Вєрка “народилася” із особистих спостережень актора, а прізвище у неї за легендою “з’явилося” від дівчини до якої Андрій відчував свого часу симпатію. Проте, з хвацькою провідницею вона нічого спільного немає.

Цікаво, що саме гра у цю епатажну жінку принесла найбільш успіх гумористові, дуже швидко піднісши його на рівень телезірки.

Нагадаємо, що Андрій Данилко та Інна Білоконь давно давали приводи, підігріваючи чутки про свій роман, проте, всі історії виявилися просто плітками. Сценічна мама зірки давно заміжня.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини