“Проблема з кісткою і м’язами”: молода дружина Віктора Павліка розкрила подробиці про його важке захворювання

Нещодавно мережу сколихнула новина про те, що у відомого українського музиканта Віктора Павліка проблеми зі здоров'ям. Дружина знаменитості повідомила, в чому справа

Відомий український музикант Віктор Павлік у часи повномасштабної війни продовжує активну концертну діяльність. Знаменитість виступає з благодійними концертами в різних українських містах, втім нещодавно його сколихнула неприємна звістка. Артиста почала сильно непокоїти рука – часом вона боліла так, що неможливо було її підняти. Віктор Павлік звернувся до лікаря та з’ясувалось, що дала про себе знати стара травма.

Про це на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм повідомила дружина знаменитості Катерина Репяхова. Блогерка поділилась з підписниками новими подробицями стану свого чоловіка та зазначила, що лікарі призначили йому ударно-хвильову терапію. Ба більше, додала знаменитість, якщо така терапія виявиться неефективною, доведеться робити операцію. За словами Репяхової, Віктора Павліка непокоїть рука через травму п’ятирічної давнини.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про стан його здоров'я
Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла про стан його здоров’я

Раніше знаменитість на своїй сторінці в Інстаграмі повідомила, що її чоловік Віктор Павлік звернувся до лікарів, адже його непокоїла рука. Тоді ще не було відомо подробиці стану артиста, втім Катерина Репяхова повідомила шанувальникам, що це щось серйозне, адже саме так попередньо сказали співакові фахівці у медичному закладі.

Тоді Катерина Репяхова зазначила, що за неналежного лікування Віктор Павлік може позбутись можливості підіймати руку. Знаменитість також розповіла, що артист сильно запустив ситуацію зі своїм здоров’ям. Павліку належало звернутись по медичну допомогу набагато раніше, втім він все відкладав похід до лікарні.

Відомий український співак Віктор Павлік серйозно захворів та потребує негайного лікування
Відомий український співак Віктор Павлік серйозно захворів та потребує негайного лікування

До слова, наразі точний діагноз відомого українського співака й досі невідомий. Дружина артиста Катерина Репяхова не повідомила, що лікарі сказали її чоловікові в лікарні.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини