Леся Нікітюк знайшла заміну Сергію Притулі: стало відомо імʼя нового зіркового ведучого “Хто зверху?”

Прихильники програми "Хто Зверху?" довго думали, хто ж замінить Сергія Притулу на пості телеведучого. Днями Леся Нікітюк розкрила всі карти.

Значна частина прихильників програми “Хто Зверху?” по-справжньому засмутилися, коли вони дізналися про те, що Сергій Притула покидає проєкт. Зараз в чоловіка є значно важливіші справи, ніж зйомки у розважальних телешоу. Сергій вирішив присвятити себе волонтерству і допомозі нашій Україні у цій несправедливій війні.

Як би там не було, але проєкт на паузу продюсери не поставили. Замість Сергія Притули вже знайшли нового чоловіка-ведучого, який підкорюватиме серця українських телеглядачів. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто цей красень.

Розсекретили імʼя нового ведучого шоу Хто Зверху
Розсекретили імʼя нового ведучого шоу Хто Зверху

Творчі шоу “Хто Зверху?” зізнаються, що вони тривалий час шукали того, хто може скласти гідну конкуренцію Лесі на проєкті. Прихильники в той час пророкували, хто ж стане новим ведучим. Серед списку запропонованих були Андрій Бєдняков, Роман Міщеряков, Олександр Педан, Євген Синельников та багато інших, але справжня кандидатура здивувала користувачів Мережі не менше.

Тепер новий ведучий програми “Хто Зверху?” з Лесею Нікітюк – Богдан “Буше” Шелудяк. Чоловік отримав велику популярність завдяки зйомкам у серіалі “Київ вдень та вночі”, а також зараз Богдан веде активну блогерську діяльність. Зйомки нового сезону проєкту почалися 5 червня і ведучий вже дав свій коментар з цього приводу.

Стало відомо імʼя нового ведучого програми Хто Зверху
Стало відомо імʼя нового ведучого програми Хто Зверху

“Я навіть не уявляв, що буду капітаном чоловічої команди. Коли запросили на кастинг, то вирішив спробувати і за тиждень мені зателефонували і запропонували стати новий ведучим. Я дуже хвилювався, чи в мене все вийде і я хочу сказати, що не буду когось копіювати. Я хочу бути у кадрі самим собою”, – розповів Богдан.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини