Як раніше вже не буде: в українському шоу-бізнесі більше не з’являться Влад Яма і Олег Винник. Чому?

Українські зірки Влад Яма та Олег Винник стали одними з найбільш обговорюваних персон українського шоу-бізнесу через своє рішення полишити Батьківщину. Які шанси у знаменитостей повернутися на свій Олімп слави?

2022-й рік став справжнім випробуванням для всіх українців. Не всі залишилися вдома через ряд причин, а за даними ООН, які були представлені у березні 2023, нашу країну полишило близько 8 мільйонів громадян. Серед них є і знаменитості такі, як Олег Винник і Влад Яма.

Чому на Олега Винника і Влада Яму обрушився хейт у мережі?

Відомий співак, якого у мережі охрестили Головним вовком країни спершу активно підтримував Україну своїми публікаціями та виходив на зв’язок з прихильниками онлайн. Проте, після Великодня 2022 зник взагалі. Його представники заявляли, що виконавець за кордоном і він займається питаннями свого здоров’я. До речі, нещодавно, на Інстаграм-сторінці артиста зникли всі дописи і тепер його підписники не можуть навіть побачити архівні світлини.

Олег Винник зник з соціальних мереж
Олег Винник зник з соціальних мереж

На фоні цього стала з’являтися інформація про те, що Винник ніколи вже не повернеться в Україну. Якщо у пошуковику Google ввести ім’я популярного чоловіка, то одразу спливають результати із заголовками медіа, які пророкують, що Олег лишиться за кордоном.

З Владом Ямою історія ще складніша на думку хейтерів, які не соромляться висловлювати свою точку зору прямо під світлинами хореографа. Досі історія з виїздом танцюриста оповита таємницею, адже у Штатах він опинився вже після 24-го лютого, а, як відомо, у той час кордони були вже закриті для чоловіків призовного віку.

Під публікаціями зірки зазвичай купа негативу. Загалом підписники питають, чому артист не в Україні і не служить.

Коментарі під публікацією Влада Ями

Нагадаємо, що Влад Яма виїхав у США разом зі своєю родиною, дружиною Лілією та маленьким синочком Леоном.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини