Екс-міністр культури Оксана Білозір назвала три найкращі українські пісні: Ротару на рівні з Трінчер

Колишня міністр культури Оксана Білозір у форматі інтервʼю поділилася в Мережі своїми вподобаннями в українській музиці. В жінки є небагато улюбленців.

Колишня міністерка культури України Оксана Білозір завітала на інтервʼю у форматі подкасту до Богдана Вахнича та Вадима Дзюнько на You-Tube канал “STAND UP BATTLE”. Хлопці розпитали зірку про її ставлення до української музики, української культури та багато чого іншого. Також Оксана вирішила розповісти, які пісні від українських виконавців подобаються їй найбільше.

Жінка каже, що їй складно обрати для себе найкращу музику, але в першу чергу вона вирізняє «Червону руту» Софії Ротару та пісню “Рідна мати моя”. До слова, Анна Трінчер робила кавер на цю пісню, тому не виняток, що жінка говорила саме про неї.

Оксана Білозір розповіла про музичні вподобання
Оксана Білозір розповіла про музичні вподобання

Також Оксана виділяє Ігора Перевесло і ті речі, які спрямовані на наші ціннісні орієнтири. Що стосується чогось молодіжного, зірка не може одразу назвати якогось виконавця і віджартувалася, що її музика найкраща від усіх інших.

«Я щось можу своє назвати. Я працювала над тим, щоб стати фундаментом для молодих виконавців. Щоб було видно, яка наша мова кучерява і як вона ллється», – розповідає Білозір.

Оксана Білозір розповіла про музичні вподобання
Оксана Білозір розповіла про музичні вподобання

Насправді, Оксана зізнається, що вона рідко слухає якусь музику, бо вона з нею повʼязана постійно. Набагато краще їй проводити час у тиші, щоб можна було подумати про щось своє, абстрагуватися від суспільства і відволіктися від непотрібних думок.

“Я люблю, коли пауза. В мене немає часу на це. По-перше, я сама багато творю, бо треба заповнювати український простір. Є артисти, які цікаво роблять, але я так собі подумала, хай би все лягало на новий пласт нашого суспільства”, – додає екс-міністрка.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини