Сестра Маші Єфросиніної з москви Ліза Ющенко вперше висловилась про війну в Україні: “Уже другий рік поспіль”

Сестра відомої української телеведучої та благодійниці Маші Єфросиніної вперше висловилась про війну в рідній країні. Знаменитість поділилась неоднозначною думкою

Маша Єфросиніна давно здобула чудову славу серед української авдиторії. Після початку повномасштабної війни знаменитість почала користуватись ще більшою популярністю, а її фанати вкотре пересвідчились в тому, що зірка не лише талановита представниця своєї професії, але й хороша та відповідальна людина.

Зростала знаменитість у родині не одна, в сім’ї Єфросиніної також є й молодша сестра ведучої. Раніше Єлизавета Єфросиніна була заміжня за сином Віктора Ющенка, а після їхнього розлучення переїхала жити до москви. Там вона залишилась і після початку повномасштабної війни. Молодша сестра Маші Єфросиніної довгий час мовчала про те, що коїться в її рідній країні, чим неабияк обурила публіку.

Молодша сестра Маші Єфросніної вперше висловилась про війну
Молодша сестра Маші Єфросніної вперше висловилась про війну

А ось нещодавно на особистій сторінці Єлизавети в соціальній мережі Інстаграм з’явилась нова публікація, присвячена думкам про її день народження. В описі до чорно-білої фотографії на тлі моря зіркова сестра української ведучої дуже розмито висловилась про війну в Україні. Хоча й чіткої позиції в цьому висловлюванні побачити неможливо, цілком зрозуміло, що говорить Ліза Ющенко саме про вторгнення росії.

Знаменитість зазначила, що вона вже другий день народження поспіль мріє лише про одне – аби закінчилось пекло та нарешті настав мир. “У свій день народження, ось уже другий рік поспіль, прошу лише одного – щоб закінчилось пекло і настав мир”, – написала Ліза Ющенко в описі до нової фотографії в Інстаграмі.

Єлизавета Ющенко поділилась новим фото у день свого народження та висловилась про війну
Єлизавета Ющенко поділилась новим фото у день свого народження та висловилась про війну

Нагадаємо, що на початку цього року Маша Єфросиніна вже розповідала про свою сестру та спілкування з нею. Тоді знаменита українська ведуча зізналась, що майже не підтримує зв’язок з рідною людиною. Крім того, розповіла Єфросиніна, позиція Єлизавети Ющенко є складною темою не лише для неї, але й для всієї родини. Разом з тим, ведуча не зазначила чітко, якою саме є позиція її сестри.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини