Єфросиніна пригадала, як в юності ледве не зіпсувала своє здоров’я назавжди: “Вимивала їжу – грілка, клізми”

Відома українська ведуча Маша Єфросиніна пригадала, як набрала максимальну вагу після переїзду до Києва. Знаменитість зізналась, що ледве не підірвала здоров'я невдалими спробами схуднути

У новому випуску популярного шоу Маші Єфросиніної та Олі Полякової “Дорослі дівчата” відома українська телеведуча зізналась, що постійні спроби скинути зайву вагу ледве не зіпсували її здоров’я. Знаменитість пригадала життєвий період, коли тільки-но переїхала до української столиці, а через стрес почала дуже багато їсти. Тоді майбутня зірка набрала свою максимальну вагу, від якої намагалась позбутись неправильними методами.

Маша Єфросиніна пригадала, що у шкільні роки вона мала ідеальну фігуру, втім після переїзду з рідного Криму до Києва все змінилось. Тоді знаменитість відчувала стрес через різку зміну життя, їй не вистачало друзів і рідних. Через це Єфросиніна почала багато їсти та набрала щонайменше 10 кілограмів. Тоді у юної Маші з’явились комплекси.

Маша Єфросиніна пригадала, як набрала свою максимальну вагу
Маша Єфросиніна пригадала, як набрала свою максимальну вагу

Знаменитість пригадала, що тоді єдиним, що рятувало її від стресу, була їжа.

“І вага ніби наросла на мені до такого ступеня, що перше, що я зробила, – я почала вимивати із себе їжу. Грілка, клізми…” – розповіла Маша Єфросиніна та додала, що у 21 рік вона навіть спробувала закодуватись від їжі, втім це не допомогло.

Крім того, знаменитість спробувала не одну дієту. Маша Єфросиніна вживала різноманітні добавки, які порушували діяльність її організму, втім усе було марно. Відома українська телеведуча пригадала, що навіть їла “Гербалайф”, добавку, яка у шлунку буквально ставала цементом і не могла вийти з організму. Звісно, такі знущання над організмом не допомогли ведучій.

Маша Єфросиніна розповіла про спроби схуднути
Маша Єфросиніна розповіла про спроби схуднути

Маша Єфросиніна також розповіла, що після її вдалого схуднення позбутись від комплексів їй не вдалось. Навіть зараз, коли відома українська телеведуча знаходиться у відмінній фізичній формі, їй важко прийняти себе.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини