Ніколи не зможе замінити Сергія Притулу: Леся Нікітюк повідомила, з ким тепер буде вести шоу “Хто зверху?”

Сергій Притула після початку повномасштабної війни почав займатись волонтерством і повідомив, що на розважальне телебачення повертатись не збирається

Найпершою ведучою одного з найпопулярніших розважальних шоу країни “Хто зверху?” стала Ольга Фреймут. У парі з Сергієм Притулою знаменитості стали чи не найулюбленішим дуетом українських глядачів. Пізніше зірку “Ревізора” замінила Катерина Варнава, а з часом на її місце прийшла Леся Нікітюк. Увесь цей час незмінним ведучим був Сергій Притула. Втім, тепер і він пішов з проєкту.

Причиною став початок повномасштабної війни. Відомий український телеведучий і шоумен повідомив, що навіть після перемоги він не збирається повертатись до розважального телебачення. У Сергія Притули серйозно змінились погляди та світогляд, тому він прийняв для себе таке рішення. Лесі Нікітюк, звісно, було важко усвідомити, що тепер її друг та улюблений колега по цеху більше не з’явиться на знімальному майданчику.

Леся Нікітюк та Сергій Притула стали улюбленцями українців
Леся Нікітюк та Сергій Притула стали улюбленцями українців

Після новини про те, що Сергій Притула йде з розважального формату шоу, продюсери проєкту “Хто зверху?” почали шукати на його місце нового ведучого. Про це ненароком згадувала Леся Нікітюк, втім до останнього не зізнавалась у тому, з ким тепер вестиме улюблене шоу мільйонів. Проте, тепер стало відомо, хто ж прийшов на місце Сергія Притули.

Новим напарником Лесі Нікітюк став відомий український блогер-мільйонник та актор, який здобув популярність, зокрема, завдяки серіалу “Київ вдень та вночі”. Тепер Богдан Шелудяк буде ведучим шоу “Хто зверху?”.

Леся Нікітюк тепер веде розважальне шоу з Богданом Шелудяком
Леся Нікітюк тепер веде розважальне шоу з Богданом Шелудяком

Слід зазначити, що раніше відома українська телеведуча вже висловлювалась про вимоги до нового ведучого шоу “Хто зверху?”. Тоді знаменитість наголосила, що кандидат повинен мати особливу харизму та ні в якому разі не намагатись замінити Сергія Притулу. Такий сценарій, на думку Нікітюк, був би провальним. Новий ведучий, за словами зірки, повинен абсолютно відрізнятись від відомого нині волонтера.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини