Що приховують Лілія Ребрик та Єгор Крутоголов: всі таємниці знайомства, роману та зниклої вагітності

Лілія Ребрик та Єгор Крутоголов часто грають на екрані подружню пару. Виконують свої ролі зірки настільки переконливо, що інколи неможливо не повірити, що вони — просто актори.

Лілія Ребрик і Єгор Крутоголов — одні з найвідоміших зірок українського екрана, які полюбилися мільйонами українців. Зазвичай у цих знаменитостей амплуа подружньої пари, з яким вони справляються настільки відмінно, що чимало хто вважає, що таку “хімію” у кадрі просто так неможливо показати, треба бути закоханими і у реальному житті.

Актори зіграли не раз у серіалі “Папаньки”, де у популярної білявки навіть виріс вагітний живіт. При чому двічі. У другому сезоні артистка і дійсно носила під серцем маля, але не від свого екранного чоловіка, а від вельми реального — свого законного обранця Андрія Дикого. Так, як у сценарії не було навіть натяку на те, що героїня телеепопеї може бути при надії, округлий животик навмисне ховали. А наступного року команда, яка створювала комедію, вирішила все ж таки, що Єгор має “нагородити” карапузом свою “дружину”.

Що приховують Лілія Ребрик та Єгор Крутоголов

І Лілія дійсно “завагітніла” втретє, але тільки заради мистецтва, адже носила бутафорську підкладку, яка показувала, що героїня Ребрик — у дуже цікавому стані. Грим був дуже правдивим і спершу всі дійсно повірили, що знаменитість може стати знову мамою.

Що приховують Лілія Ребрик та Єгор Крутоголов
Що приховують Лілія Ребрик та Єгор Крутоголов

Втім, Крутоголов, як і його компаньйонка по “Дизель шоу” та “Папанькам” всі чутки про роман спростовує, адже обидва давно вже одружені, дуже люблять своїх половинок та діток від коханих. За лаштунками зйомок їх неможливо побачити разом на світських заходах чи навіть просто перекурах між зміною сцен.

Нагадаємо, що Лілія Ребрик виховує двох дочок, а Єгор Крутоголов — двійко синів.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини