Холостяку-12 Топольському набридло Балі, тому він переїхав в іншу країну: повертатись в Україну не збирається

Головний герой "Холостяка-12" Алекс Топольський деякий час тому зникнув із соціальних мереж, а тепер пояснив, чому так раптово залишив підписників без новин про своє життя

Відомий український бізнесмен Алекс Топольський свого часу переїхав з рідної країни за кордон. У США знаменитість почав будувати власну кар’єру, а особливої популярності досягнув після участі в реаліті-шоу “Холостяк-12”. Сьогодні знаменитість живе та працює за кордоном, а про останні новини з його життя шанувальники дізнаються на його особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Втім, не так давно Топольський дуже різко зник з мережі та лише через декілька тижнів знову вийшов на зв’язок.

У своєму блозі знаменитість повідомив, чим був зайнятий настільки, що навіть не міг відписатись про це на особистій сторінці. Виявляється, Алексові Топольському набридло життя на Балі, тому він прийняв рішення переїхати в Таїланд. Ще однією причиною зміни місця проживання стало бажання досягати нових вершин в кар’єрі та житті.

Алекс Топольський переїхав жити у Таїланд
Алекс Топольський переїхав жити у Таїланд

Головний герой “Холостяка-12” пояснив, що на Балі в нього було дуже розмірене та занадто спокійне життя. Такий плин буття допомагає очистити думки, налаштуватись на правильні хвилі та знайти себе. Втім, зізнався Алекс Топольський, йому не вистачало динамічності, яка спонукала до нових ідей і звершень, досягнень – як у бізнесі, так і в житті загалом.

Знаменитість пояснив, що Балі йому дуже подобається, втім останні 10 місяців, які він там жив, йому не вистачало “цивілізації”. Тепер Алекс Топольський мешкає у Бангкоку та зізнається – подекуди шалений ритм життя йому дуже подобається, а також неймовірно його надихає.

“А в Бангкоку все зовсім інше – тут можливості, тут “пахне” багатством… Рух, розвиток, прагнення до кращого життя”, – розповів Алекс Топольський про ті речі, яких йому так не вистачало на Балі.

Алекс Топольський пояснив причини переїзду до Таїланду
Алекс Топольський пояснив причини переїзду до Таїланду

До слова, як зрозуміло з розповідей Алекса Топольського, його життя тепер за кордоном. До рідної України найближчим часом знаменитість повертатись не збирається.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини