Відповіла на пісню Дантеса: Надя Дорофєєва без макіяжу показала кохання з Мішею Кацуріним

Днями Володимир Дантем випустив хіт, присвячений Наді Дорофєєвій. Зірка вирішила відповісти на таке звернення, показавши кохання з Кацуріним.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес розлучилися ще минулого року, але про них досі говорять в Мережі. Днями артист випустив нову пісню, яка має назву “Я тебе забув”, де можна простежити звернення до самої Наді Дорофєєвої. У кліпі на пісню Дантес демонстративно цілується з Дашею Кацуріною, натякаючи на те, що він і справді забув про свою колишню.

Хоч Надя Дорофєєва також випускає нові пісні, але ніяких звернень у бік свого колишнього вона не робила і не збирається, але зірка вирішила завуальовано відповісти Дантесу в Мережі, опублікувавши серію знімків та відео зі своїм коханим Михайлом Кацуріним.

Надя Дорофєєва показала кохання з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала кохання з Кацуріним

Як виявилося, чоловік сьогодні, 20 червня, святкує свій 35-й день народження. Співачка не проти похизуватися щирими почуттями зі своїм партнером навіть попри постійний хейт їхніх стосунків. На фото та відео, які прикріпила співачка вирує романтична атмосфера: обійми, поцілунки, посмішки та ніжний щасливий погляд… Дантес про таке навіть і не мріяв.

“Я тебе кохаю…зовсім. З днем народження, любий”, – ніжно підписала матеріали співачка.

Надя Дорофєєва показала кохання з Кацуріним
Надя Дорофєєва показала кохання з Кацуріним

В коментарях під постом можна помітити, що хейтерів у Наді Дорофєєвої та Міши Кацуріна стало значно менше. Прихильники підтримали пару і привітали Кацуріна з іменинами.

  • “Вона з ним виглядає щасливішою”,
  • “Так, як би мені не шкода було вашу пару з Дантесом, проти кохання не попреш. Головне, що ти щаслива. З Днем народження чоловіка, який робить тебе щасливою. Вміє кохати”,
  • “Щоб не було, Кацурін топ, я закохалася у вашу пару!”, – пишуть користувачі Мережі.

Популярне

Подібні новини