Піднесла ногу вище голови: Тіна Кароль продемонструвала розтяжку на репетиції перед концертом (ФОТО)

Відома українська співачка є не лише талановитою вокалісткою, але й знавцем, як вражати публіку. Зірка показала, як вивчає новий танець перед своїм черговим концертом

Тіна Кароль, відома українська співачка, у часи повномасштабної війни продовжує активну концертну діяльність. Знаменитість виступає у різних містах рідної країни та різних країнах, аби підтримати українців та армію фінансово. До кожного зі своїх концертів артистка ставиться дуже серйозно, тому перед початком туру активно тренується та проводить багато репетицій, аби відточити свою майстерність та виступити перед шанувальниками відмінно.

Крім основної діяльності, зірка також активно веде особисту сторінку в соціальній мережі Інстаграм, де час від часу ділиться новими фото та відео. Нещодавно зірка вирішила показати, як тренується. Тіна Кароль опублікувала відео, на якому відточує рухи танцю під свою нову пісню “Мед”. Зірка здивувала розтяжкою та майстерністю.

На своїй сторінці відома українська співачка показала відео, на якому позує у чорних штанах і топі такого ж кольору. Зірка продемонструвала ефектний танець під власну композицію, а в кінці підійняла ногу догори, простягнувши її вище голови.

Тіна Кароль показала кадри з репетиції нового танцю
Тіна Кароль показала кадри з репетиції нового танцю

У коментарях до нового допису відомої української співачки її шанувальники висловили захоплення талантом, гнучкістю та розтяжкою знаменитості. Користувачі мережі зазначили, що Тіна Кароль не припиняє їх дивувати, а також назвали зірку королевою української естради. Крім того, підписники жартома запропонували співачці викликати рятувальників, оскільки вона влаштувала справжню пожежу.

Слід зазначити, що відома українська співачка завжди дивувала своєю майстерністю та вмінням влаштовувати шоу, яке завжди подобається глядачам. Раніше, наприклад, знаменитість сіла на шпагат просто на сцені. Сталось це на концерті зірки у Барселоні. Тоді гості заходу були приємно здивовані та точно не пожалкували про те, що прийшли на виступ Тіни Кароль.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини