Йому 38, їй 22: заради кого Володимир Остапчук кинув красуню-дружину Христину Горняк (ФОТО)

Відомий шоумен Володимир Остапчук не збирається приховувати своїх почуттів до своєї нової обраниці. Дізнайтеся все про дівчину, яка полонила серце ведучого.

Популярний ведучий Володимир Остапчук — ще той серцеїд. Він розміняв вже два шлюби, а згодом заявив про те, що має нову кохану. Нею стала молода блогерка Катя Полтавська, яка проставилася у соціальній мережі, Інстаграм.

Їй всього 22 роки і вона повністю полонила серце знаменитості. Шоумен якось вирішив привідкрити завісу таємничості у своє особисте життя, розповівши, що нарешті знайшов собі таку дівчину, про яку давно мріяв. Ледь не одразу після знайомства, пара з’їхалася.

Спершу молоді не розповідали про свої відносини, але приховати таке ніжне кохання було неможливо.

Володимир Остапчук розповів про перші ознаки старості
Володимир Остапчук показав свою 22-річну дружину

Цікаво, що в їхніх стосунках є ще дехто третій… І ні, мова іде не про колишніх половинок знаменитостей. Виявляється, у зірок є гусак на ім’я Семен, якого беруть усюди з собою: садять за обідній стіл, кладуть у ліжко. У мережі вже розпускаються чутки про те, що юна Катерина так намагається тренуватися у материнстві. Ведучий своєю чергою не приховує, що бажає ще двійко дітей, хоча й вже став батьком, у шлюбі з першою дружиною Оленою.

Володимир Остапчук показав свою 22-річну дружину

Сама ж пані Полтавська ще не наважувалася висловлюватися про свої плани на те, щоб привести у світ сина чи дочку. Дівчина взагалі зізналася, що перший поцілунок у неї взагалі був далеко не підлітковому віці, а саме з Володимиром. Багато хто здивувався цьому.

 

Нагадаємо, що раніше була інформація про те, що Остапчук одружився зі своєю милою. До стосунків з блогеркою, у нього була дружина, Христина Горняк, з якою він побрався у 2020-му році. Колишня шоумена не розповідає, чи змогла знайти чолловіка знову.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини