“Приходить до мого будинку”: Злата Огнєвіч розповіла про нового прихильника, який переслідує її

Отримати велику популярність і стати справжнім прикладом для наслідування хотілось би кожному, але в цій ситуації є дві сторони медалі. Деколи доводиться рятуватися від нездорових прихильників.

Відома українська співачка Злата Огнєвіч справжня красуня, за чиє серце боролися одразу декілька чоловіків на проєкті “Холостячка-2”. Зараз зірка досі самотня, але це не означає, що вона почуває себе нещасливою. В неї все добре: дівчина подорожує, дає концерти, займається благодійністю і проводить час зі своїми рідними людьми.

Велика популярність, яку отримала Злата завдяки своєму талантові – це відповідальність, до якої готова не кожна зірка. Часто артисти стикаються з переслідуванням або ненормальними прихильниками, в яких починається сильне бажання побудувати стосунки з недосяжною для них зіркою. В схожій ситуації опинилася і сама Злата.

Злату Огнєвіч переслідує прихильник
Злату Огнєвіч переслідує прихильник

Зрка повертається в Україну зі свого невеличкого відпочивального туру і розповіла в Мережі про те, що до її будинку вже декілька днів приходить чоловік, який просить зустрічі зі співачкою. Невідомий приносить квіти, робить подарунки і сподівається, що Злата погодиться на його пропозиції.

“Зʼявився новий переслідувач, який навʼязливо приходить до мого будинку, просить про зустріч, приносить квіти… Це мені повідомила консʼєрж у моєму будинку”, – каже співачка.

Злату Огнєвіч переслідує прихильник
Злату Огнєвіч переслідує прихильник

Попри це, Злату повідомили, що чоловік веде себе спокійно, тому вона має великі надії на те, що він почує її слова і перестане приходити до неї, бо така поведінка прихильників дещо відлякує. Дівчина додає, що сама раніше зустрічалася з ним випадково, але не хоче, щоб це повторювалося знову і знову.

“Він не агресивний, тому маю надію, що він мене почує”, – додає Злата.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини