Втікачу Владу Ямі знайшли гідну заміну: з’явився кандидат на нового суддю в шоу “Танці з зірками”

Після свого переїзду до Штатів Влад Яма покинув безліч проєктів на телебаченні. Одним з таких є шоу "Танці з зірками", але, здається, чоловікові вже знайшли гідну заміну.

Відомий український продюсер Володимир Завадюк вже тривалий час думає про те, ким можна замінити втікача Влада Яму на проєкті “Танці з зірками”. Нажаль, в українському медіа-просторі не так багато чоловіків хореографів, які можуть на відповідному рівні позмагатися з професіоналізмом Влада Ями, але кандидатура все ж знайшлася. Редакція сайту Добрі новини зʼясувала, хто, на думку Володимира, може зайняти місце Ями.

З початком повномасштабного вторгнення багато проєктів на телебаченні припинили свою діяльність. Навіть попри те, що велика частина матеріалу вже була відзнята – прихильники цього вже не побачать з певних причин. Продюсери не одного шоу ні від кого не приховували факт того, що їм потрібні нові спонсори, а зараз цим виникають певні проблеми.

Владу Ямі знайшли заміну на Танцях з зірками
Владу Ямі знайшли заміну на Танцях з зірками

Однією з причини призупинення проєктів стали часті виїзди українських зірок за кордон. Серед них опинився і Влад Яма. Чоловік тривалий час займав суддівське місце у проєкті “Танці з зірками”, але з початком повномасштабного вторгнення хореограф покинув Україну і вирушив до Штатів. Про повернення він поки не говорить, але йому вже активно почали шукати заміну на проєкті.

Володимир Завадюк розповів, кого він бачить на місті Влада. На думку продюсера, на суддівське місце ідеалньо підійде Дмитро Дікусар, який зараз поповнив лави Збройних Сил України. До участі у війні, чоловік чотири рази приймав участь у проєкті “Танці з зірками” і можна було помітити, що він висловлює певну прихильність до посту судді на шоу.

Влада Яму замінить Дмитро Дікусар

До слова, раніше Влад Яма показував, як би він виглядав з шевелюрою та бородою і прихильники зауважили, що він став точною копією Дмитра Дікусара. Можливо, таким чином продюсер хотів пожартувати над Ямою і саме тому назвав кандидатуру Дікусара ідеальною.

Популярне

Вибір редакції

Подібні новини